Šta je novo?

Laserski-opticki mis za notebook

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Sta mi savetujete da uzmem za laptop neki wireless ili zicani,ne bih da stalno njakam onaj touchpad iako imam desktop nekako mi lakse stalno da radim na laptopu 😀 Pa me interesuje znaci svi saveti meni je zapao za oko Microsoft Wireless Notebook laser mouse 6000 on je nekiih 50 eura kod nas na ebay-u kanadskom gde mi je drugar on je nekih 15 $ i jos 24$ dostava do nas sto ispadne nekih 30 eura sta mislite dal da uzmem kod nas ili na ebay?E da mogu predlozi do nekih 80 eura

Ja bih ti preporuchio Logitech V220 http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/mice/devices/3295&cl=us,en. Meni lichno jako odgovara jer, iako je kompaktnih dimenzija, odlichno mi lezhi u ruci (uprkos chinjenici da je za skoro pola duzhine "kraci" od normalnog misha). Prima jednu AA bateriju koja bi trebalo da traje minimum 6 meseci. Gumiran je sa strane pa je vrlo lak za upravljanje, iako mi se deshava da ga ponekad sluchajno prevrnem rukom bash zato shto povrshina sa strane nije glatka. USB receiver se kachi na donji deo misha, plus shto ima mali prekidach koji se prilikom stavljanja USB receivera namesti na "off" i tako shtedi bateriju 🙂

Mislim da nije mnogo skup, ne znam samo da li ih ima u Srbiji.

a kakva je najbitinija razlika izmedju optickog i laserskog misa?sada koristim neki mali Genius sa kablom od ranije i dobar je sve al me boli ruka u odnosu na veliki Logitech G5

treba mi hitno savet koji da uzmem MICROSOFT
Wireless Notebook Laser 6000 ili MICROSOFT
Wireless Notebook Optical Mouse 4000

Treba mi savet do jutra do 6h ako moze bicu zahvalan

Nazad
Vrh Dno