Šta je novo?

Laserski miševi

taman. BJ58 radi na obicnom drvenom stolu, nema preskakanja, nema nista. A OEM je, nema ga u slob. prodaji (tj ne bi trebalo da ga bude)

al na kablicu ide ono upozorenje da se obavijesti Logi ako ga kupis mimo konfiguracije. Al mi smo nesto drugo ;)

Moram da dodam ovde da sam vratio i treceg G7 na reklamaciju, otkazao mikro-prekidac na levom kliku. Definitivno je kvalitet izrade tih miseva na jako losem nivou, cak toliko lose da ih ne mogu preporuciti nikom.

2 godine sam koristio mx510 bez i najmanjeg problema, pre neki dan sam uzeo g5 verziju sa dva dugmeta sa strane i mogu da kazem da i nije mnogo bolji od prethodnog koga sam hteo da prodam ali mi je sad nekako zao! Tockic je precizniji kod mx510, ima application button za pozivanje svih trenutno aktivnih aplikacija a i hod na bocnim tasterima mi se vise svidja. Sa druge strane gb mnooogo bolje klizi po Tai-Chi m2 podlozi tako da mi nece biti toliko tesko da se naviknem na ove nedostatke

Imam G5 vec duze od godinu dana i nikakav pad u prerformansama nisam primetio ni u igrama ni u Win-u i programima. Mozda si imao problema sa SetPoint drajverima jer su starije verzije bile krsh i pravile su probleme. Skoro sam instalirao 4.0 (posle duzeg rada bez SetPoint drajvera) i mislim da su ispravili sve bagove. Za sada sve radi odlicno.

Evo prosao je dan otkad sam uzeo g5 (drugu verziju) i primetio sam da tockic nema standardan hod, na jednom delu se teze okrece :( Sutra idem da reklamiram

Ljudi sta mislite o Razer Krait 1600DPI za 33€ nasao sam na jedmom mestu, jer moram ovaj moj da zamenim jer me nervira suvise ima tvrde klikove i nekako je ipupcen previse... nije mi potreba za 2000dpi i onako igram RPG i strategije nisam Quaker da mi treba extra preciznost.

Poslednja izmena:
Covek mi zamenio g5 sa novim bez problema kad ono posle 3 dana tockic poceo da skripi!!! Ne znam da li vise da smaram coveka ili da se pomirim sa tim. Logitech me je definitivno razocarao :mad: Celog zivota sam koristio njihove top miseve bez i najmanjeg problema a sad ovo! Ostalo je sve perfektno i definitivno najbolji mis koji sam probao ali na kinezima od 400 din. tockic radi kako treba, znaci necuveno!

Nazad
Vrh Dno