Šta je novo?

Laptopplaza - iskustva?

Ruvidium

Poštovan
Učlanjen(a)
18.09.2018
Poena
55
Pozdrav svima, zanima me da li neko ima iskustva sa kupovinom u Laptopplaza prodavnici koja bi mogao da podeli? Na sajtu nude "najjeftiniji od svih" i imaju ogromnu ponudu laptopova?! [emoji848]
Zanima me kakvu garanciju daju, da li je neko kupovao, imao iskustva sa servisom itd..
Izvinjenje unapred ukoliko tema već postoji (nisam je nasao) i ako sam promašio temu.

Kupovao jesam, na servis nosio nisam, niti potezao garanciju. Prvo Dell Latitude E6540, pa E7240. Oba su i dalje ispravna, a sad ih menja E7400. Jesu najpovoljniji, a na koju foru ne znam. Možda su refab?

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Nemam pojma, imaju navodno legalnu prodavnicu u sred Vračara, čudno bi bilo da su refurbished jer mogu da nabave i najnovije modele koji nigde drugde nemaju da se nadju, donose i Apple uredjaje, tu je barem lako proveriti poreklo, i evo baš sad u ponudi imaju iPad Pro 12.9 za 103 hiljade din, to ni kod KP trgovaca nema... tako da hvala ti i voleo bih da čujem ako još neko ima iskustvo da podeli

Bilo mi je smešno kad sam prvi put otišao tamo, *mjau**mjau**mjau* soma ipo eur za laptop se ne daje vezanih očiju. I lik koji to vodi sedi za stolom, opružio noge skoro da vire ispod stola, a na stolu pločica na kojoj piše DIREKTOR. Kako god, nakon priče od pola sata ostavio je pozitivan utisak.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Palo mi je na pamet nešto tako kad sam video radno vreme od 9 do 5 hah

Ja narucio prosle nedelje preko sajta lenovo ThinkPad, niko me danima nije kontaktirao a treba mi za firmu...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Imam uzasno iskustvo sa njima. Ne bih preporucio ni neprijatelju. Kupljen je macbook pro

Uzeta u vise navrata veca kolicina opreme za potrebe firme.
Za sad je sve ok, ali nista se nije ni kvarilo niti smo nesto reklamirali tako da ostaje da vidimo.

Vrh Dno