Šta je novo?

Laptopovi sa PLS i slicnim panelima

Ivan®

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
855
Ako neko moze da nabroji modele nekoliko proizvodjaca, bilo bi lepo. Nesto se ne snalazim trazeci po netu. Ne mora samo samsungov PLS, moze bilo sta slicno po kvalitetu.

I mislim na relativno povoljne varijante, ne bas na Macbook Pro Retina.

Hvala...

Ako neko moze da nabroji modele nekoliko proizvodjaca, bilo bi lepo. Nesto se ne snalazim trazeci po netu. Ne mora samo samsungov PLS, moze bilo sta slicno po kvalitetu.

I mislim na relativno povoljne varijante, ne bas na Macbook Pro Retina.

Hvala...

Nema sanse za "relativno povoljnim varijantama" , ima nesto od Alienware, Sony i Samsung modela sto ja znam, ali nisu povoljne zato ti linkove necu ni postavljati.

Pozz

Može i ips naravno, i na to sam mislio ...nego ni toga nema mnogo.

A sto se cene tiče, samo da nije red veličine macbook pro...

Asus Zenbook Prime ux31a (bitna razlika, ux31e je prva generacija sa TN panelom)

Ux31a ima IPS 1920x1080 ekran, pišem sa njega ovo, odličan je, bar za moje kriterijume. Ima i ux32 koji je sa kombinacijom ssd i hdd, ima ih i sa manjim rezolucijama i možda lošijim panelima, nisam otpratio posle sve. Ima i naslednik (ili se paralelno prodaju, ne znam) sa touch screenom, ali to me ne zanima.

E sad' nije baš ni jeftin, ali svakako jeftiniji od mbpr.

Hvala, slušam ako ima jos nešto...

Asus N56DY

U mene samsung ativ book 8. Odlican (mat) display (15''). Cijena nije bas red velicine mackbook, ali nije ni jeftino...

Preporuka takođe za Ativ Book 8. Jedino što nešto brzo nastaje burn-in efekat mada njega jedino primećujem dok mi se gasi laptop :)

A jel tek tu krece pls kod samsunga, u seriji 8? Ako ne, koja ja najniza serija u kojoj ih ima, posto mi ostalo nije toliko bitno, komp za osnovne stvari sa sto boljim ekranom? :)

Samsung serija 7 takođe ima PLS ekran. U suštini ativ book 8 je samo apdejtovana verzija serije 7, razlika je najviše u procesoru/grafičkoj kartici.

Ljudi imam Ativ-a 8, novi Y510, G75 i ne znam sta jos od desk masina...znaci ne racunajuci malo uglove koji su zaista dobri ja u svakodnevnom (zahtevnom) radu ne vidim veliku razliku osim na G75 koji nije toliko svetao.

Nazad
Vrh Dno