Šta je novo?

Laptop zakucava

Cyb0rg

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2009
Poena
301
Laptop mi je Fujitsu siemens esprimo mobile v5505.Hoce da zablokira kad se startuje Windows(nekad),posto ne postoji tehnologija na mom laptopu koja se zoverestart dugme.Zanima me sledece: Da li je sigurno vaditi bateriju dok je u laptopu a nije ukljucen strujni kabal?

A sto ne bi bilo sigurno? Pa to ti je kao da vadis bateriju iz mobilnog... Samo tim postupkom neces nista postici, bolje reinstaliraj win

A sto ne bi bilo sigurno? Pa to ti je kao da vadis bateriju iz mobilnog... Samo tim postupkom neces nista postici, bolje reinstaliraj win
Jel bi mogao da re-instaliram windows pa da onda skine drivere ili tokom re-instalacije trebaju driveri.Znam kako da reinstaliram ali nisam to nikad radio sam sam citao iz Help-a:d O da i hvala puno

Poslednja izmena:
Skini sad sve driver-e (narezi ih na CD/DVD) i napravi backup (ako imas nesto bitno na kompu) pa tek onda kreni s instalacijom. Nisu potrebni tokom same instalacije, ali odmah nakon toga ce trebati, pa je bolje da imas sve spremno. Nema na cemu

Probaj da drzis 3-5 sekundi POWER taster kad hoces restart.

Je li to neka fora za Esprimo seriju? Ako nije, držanje tastera će ga ugasiti a ne restartovati.

Vrh Dno