Šta je novo?

Laptop za Revit, 3D Max

djumex

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
309
Pozdrav svima

Dakle, zanima me Vasa preporuka za laptop koji bi se koristio za render. Revit i 3D Max.
Ova konfiguracija iz potpisa ide na prodaju cela. Nisam siguran koliko mogu da dobijem za nju. Okacio sam oglas. U svakom slucaju dodao bih jos novca za jedan pouzdan laptop koji ce mi zavrsavati posao relativno brzo i bez puno problema. Nikada nisam bio vlasnik laptopa pa postoji odredjena doza skepse kako ce to sve da radi. Racunar bi bio i baza za kablovski net i ruter. Znaci, retko bi ga iznosio iz kuce.
17' ekran je imperativ.
Jednom mi neko rece da je nvidia bolja za render od ati-ja....jel ovo istina?
Spreman sam da izdvojim oko 800e

Hvala unapred

Jeste Nvidia bolja za render, ali renderovanja preko GPU laptopa se neces nagledati. Uglavnom su kapaciteti grafickih neiskorisceni u renderovanju, mada polako raste broj operacija koje se mogu poveriti grafici. Svejedno, ti se toga neces nagledati, jer za tako nesto bi morao da izbrojis jos dosta para - a nije ti bas toliko neophodno.
Za 800 evrica moze se pazariti laptop sa i7 procesorom i 8 GB memorije, sto ce te u potpunosti zadovoljiti. Evo npr. ovaj HP, ili ovaj Dell, ako dokupis jos 2GB memorije. Nije obavezno, radice i sa 6GB pristojno. Jedina prednost Della ovde je godinu dana duza garancija.

Vrh Dno