Uzeo bi laptop iskljucivo za programiranje, nov bi kupio. Eventualno da se nadje jos zbog nekih sitnica ali u sustini mi nije bitno. Vise bi hteo da pitam ljude koji koriste za ovu namenu laptop da li ima nesto sto bi istakli kao kljucni razlog sta je to sto neki laptop ima a drugi nema ili eventualno razlog zasto im ipak nesto ne odgovara koji poseduju.
Meni jedan od razloga sto ga uzimam jeste da ne budem fiksan samo za jedno mesto, da mogu da promenim lokaciju, prebacim se u fotelju pa rad iz krila, za drugim stolom, da mogu da odem i sa njim negde itd. A i polako od sedenja vidim da ledja pocinju da trpe
.
Nemam predstavu kolko bi me ovako nesto izaslo dok ne cujem misljenja drugih ljudi.
Meni jedan od razloga sto ga uzimam jeste da ne budem fiksan samo za jedno mesto, da mogu da promenim lokaciju, prebacim se u fotelju pa rad iz krila, za drugim stolom, da mogu da odem i sa njim negde itd. A i polako od sedenja vidim da ledja pocinju da trpe
Nemam predstavu kolko bi me ovako nesto izaslo dok ne cujem misljenja drugih ljudi.