Šta je novo?

Laptop za posao...

starvik

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2003
Poena
604
Pozdrav benchmarkovcima. :)
Zamolio bih za savet, predlog. Potreban mi je laptop prvenstveno za posao, koji će da se vucara po terenu podosta, što znači da je baterija dosta bitan faktor.
Grafika mi nije toliko bitna, mada bih ipak voleo da ne bude neka koja pozajmljuje sistemsku memoriju.
Procesor da je što jači. Da ima većinu wifi standarda podržanih. Windows operativni sistem mi ne treba na njemu.
Minimum 2 GB sistemske memorije. Bilo bi dobro da ima 2 godine garancije, ali to i nije toliko bitan faktor. Težina nije toliko bitna, mnogo više mi je važno da plastika i tasteri budu kvalitetni i izdržljivi.
Cena ... pa postaje problematična ako prelazi nekih 700 € . Znači tu oko 600 - 650 bi bilo idealno.

HP Compaq 6735b

Pozdrav benchmarkovcima. :)
Zamolio bih za savet, predlog. Potreban mi je laptop prvenstveno za posao, koji će da se vucara po terenu podosta, što znači da je baterija dosta bitan faktor.
Grafika mi nije toliko bitna, mada bih ipak voleo da ne bude neka koja pozajmljuje sistemsku memoriju.
Procesor da je što jači. Da ima većinu wifi standarda podržanih. Windows operativni sistem mi ne treba na njemu.
Minimum 2 GB sistemske memorije. Bilo bi dobro da ima 2 godine garancije, ali to i nije toliko bitan faktor. Težina nije toliko bitna, mnogo više mi je važno da plastika i tasteri budu kvalitetni i izdržljivi.
Cena ... pa postaje problematična ako prelazi nekih 700 € . Znači tu oko 600 - 650 bi bilo idealno.
Тешко да то све може за тај новац ;). Нешто ћеш морати жртвовати.

HP Compaq 6735b FU379ES
Иста серија, али јачи модел:
HP Compaq 6735b NA739ES

Спецификације:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cs/sr/sm/WF06a/321957-321957-64295-89315-89315-3687779.html

Једина "критична" тачка је процесор, али све остало је врхунски (израда, кућиште од легуре магнезијума, матиран екран (јако битно за теренски рад)).

Текстови о моделу на српском ;):
HP 6735b za poslovni svet
HP 6735b - User review
HP 6735b vs HP 6735s

Nazad
Vrh Dno