Šta je novo?

Laptop Laptop za multimediju do 210e

• Začetnik teme Začetnik teme bracin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji laptop kupiti?

bracin

Cenjen
Učlanjen(a)
27.03.2020
Poena
105
Preporuka za neki laptop,moze i prodavca,za laptop sa quad core,ddr4,8gb rama i pristojnom grafikom za filmove,youtube...
Mozda nesto ovako,mada prezadnji mi deluje ekstra?

Poslednja izmena:
Ацера пластиканера са Интел Н серије прескочи. Такве лаптопове вреди гледати ако знаш да је мало коришћен и пажен, а то не знаш. Н серија је крш а апгрејда нема. Нема ништа ново да ваља за те паре.

Pa taj nije 210 evra , za 210 evra samo mozes neki 5-6 godina star sa i7 8650U ili i7 8550U recimo ali gledaj da je ekran IPS i da nema mrtvih piksela i da je bios otkljucan.

Poslednja izmena:
Ili taj Dell ili neki Thinkpad polovan, moze se naci za te pare i trajace. Moze se desiti da u polovnim ugrade i uvale falicni ram modul, sto se ne primeti odmah, pa treba pretresti polovne laptopove pre kupovine.

Preporuka za neki laptop,moze i prodavca,za laptop sa quad core,ddr4,8gb rama i pristojnom grafikom za filmove,youtube...
Mozda nesto ovako,mada prezadnji mi deluje ekstra?
Потражи фирме са писменом гаранцијом за половне лаптопове од годину дана. Изаћи ће те преко буџета али вреди.
Најбоље да видиш на теми за Thinkpad

Ne bih dao 300 evra za za i5 8 generacije zato sto je 8 generacija izasla 2017 a evo za mesec dana 2024 , sanse da laptop star 6-7 godina nema mrtve piksele je jako mala. benchmarkovci neki traze 300 evra za i5 8 generacije.

Kod laptopa ne kupujes samo procesor, vec i kvalitet ekrana, tastature, hladjenja i ostalo.

Apropo mrtvih piksela, imam Asus N550JK iz 2014te i bas HP 450 G6 sa i3 Intelom 8me generacije i nema mrtvih piksela.

Koliko se secam, ti si naboo neki sa mrtvim pikselima, to ne znaci da su svi takvi.

Sansa da ce na benchu neko sa duzim stazem da ti uvali nesto namerno je u promilima, na KP je zato mnogo veca.

Problemi sa finansijama,gledao neke ali verovatno cu uzeti HP G4,ima ga sa Samsung i Hynix nvme.

Nazad
Vrh Dno