Šta je novo?

laptop za fakultet/programiranje

I Don't Know

Cenjen
Učlanjen(a)
21.08.2013
Poena
170
Poz,
Laptop cu koristit za programiranje. Integrisana grafika je dovoljna, pozeljno da je laptop lagan jer puno putujem.
Ovo mi se svidja:
LENOVO Flex 14, Intel Core i3-4010U 1.7GHz, 14.0" Touch Screen, 4GB, 500GB + 8GB cache, Intel HD Graphics 4400, Windows 8 520 eura

Ultrabook ASUS 15.6" Transformer Book Flip TP500LA, HD, Procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.9GHz Haswell, 4GB 500GB, GMA HD 4400 590 eura

Ovaj Flex mi odgovara samo me zanima ima li ko istkustva i kako se pokazao?

Poslednja izmena:
Posto ces da programiras (znaci dosta kucanja), onda je Lenovo odlican izbor jer ima u principu najbolje tastature u vecini klasa. E sad, koji tacno model...zavisi sta ima kod nas da se nadje. Ajde linkuj gde si nasao i po kojoj ceni
A zasto gledas touch screen, jel ti treba taj feature? Nije to potrebno za programiranje

http://m.price.ro
Ovaj sajt radi na principu naseg itsveta. Cini mi se najpristupacnija ova serija Edge.
U Rumuniju cu bit za 10 setak dana pa sam mislio tamo da uzmem jer imaju veci izbor lenovo modela a cini mi se cijene da su bolje. Nije mi bitan touch ali eto svidjelo mi se. Ipak bih prije thinkpad jer kapiram da je dosta kvalitetniji od ova 2 gore, a bogomi i od svih drugih marki/modela.

Vrh Dno