Šta je novo?

Laptop za faks

Danas ga uzeo i večeras instalirao win 10. Od drajvera sam skinuo sa Lenovo sajta samo za bluetotth sve ostale je sam win10 prepoznao za razliku od win7 koji sam prvo morao instalirati zbog aktivacije win10. Dosta fino to radi i brzo se podiže. Instaliran office 2013 i drugi osnovni programi i sve funkcioniše. Dosta je tih ( gotovo ne čujan), ima lep zvuk, tač je dosta precizan i lepo radi skrol i resize sa 2 prsta, tastatura je tanka,mekana i delimično savitljiva ali prijatna za kucanje. Ne greje se. Rezolucija je ful HD, meni nisu sitne ikone i ekran je sasvim ok s obzirom da sam navikao na IPS. Kad sve saberem i oduzmem mislim da je ovo najbolja kupovina za ove pare s obzirom da može na 12 rata bez kamate ( čekovi ili intezina master card). Za ono za čega je kupljen je više nego odličan. Svakako nameravam da uzmem još 4GB rama, iako nije pokazao neki ne dostatak istog i to bi bilo sve za sada.

Pozdrav! I ja sam trenutno u potrazi za laptopom sa i3. Ono sto me interesuje kod ovog laptopa, na zvanicnom Lenovo sajtu, u B50 nema i3-5010U, samo i7? Malo sam zbunjen. Da li je RAM integrisan ili od ta dva slota, jedan je popunjen?

Prodajte se sa brodwall procesorima i3 5xxx ta B50-80 serija nisi dobro video:

mK9Kqxv.png

Nazad
Vrh Dno