Šta je novo?

Laptop za design do 650EUR

Jet Set Willy

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
645
Racunar ce se prvenstveno koristiti za design i pripremu za stampu (znaci pre svih adobe aplikacije).

Zahtevi:
ekran 16-17 incha
numericka tastatura
garancija min 24 meseca
po mogucstvu hdmi posto ce se naknadno prikaciti neki eksterni kvalitetniji pva monitor.
bilo bi lepo i da ima u NS-u :)

Malo je teže sve to uklopiti.
Garancija od 2 godine...znači automatski otpadaju HP i Acer.

Možda ovaj ASUS koji opet nema HDMI, samo D-SUB:

ASUS K70IO
YouTube
IT Svet

Ne znam da li ga ima negde u NSu, ali verovatno se može naći.
Cena je pre 10ak dana bila 50.000

Gledam opet da uzmeš neki sa koliko-toliko višom rezolucijom.

Potpisujem za DuleC-ov... uzeli smo ga kumi za slicne svrhe... ostaje ti kusura 150e, a onda lepo za 10 meseci dokupis garanciju za 70e |))

Ima acer takav i 15.6 i slican 16, ali je ovo bas onako OGROMAN ekran |) i extra je tastatura

Neko sa foruma je uzeo 15icu - 5738G, ali je nezadovoljan zbog zagrevanja. Malo drugačiji dizajn i konfiguracija i manje kućište, pa je i hlađenje drugačije rešeno...sad da li je to do primerka ili je cela serija takva, ne znam.

Znaci sa produzenjem garancije taj Acer (kao tvoj Dule) izadje oko 55k sto je u principu ok. Jedino me malo brine taj T4200 proc, bas je na granici onoga sto bih prihvatio. Danijele jeste to uzeli u NS negde, ja bas nesto ne vidim taj model da ima?

Poslednja izmena:
Ovog mog nema više za 48000, bio je na akciji, ali sad je ponovo 50000.
Što se tiče jačine procesora, evo jedan test gde je urađen Pass Mark. Videćeš da je npr. C2D T5850 slabiji od ovoga. Ne znam sa kog je sajta, to sam skinuo kad sam se ja informisao za moju kupovinu.

Tek sad videh :lupko: i da si napisao lep review ovog modela...:)
Laptop je za koleginicu inace, ako moze da se nadje za ove pare sto sam ja nasao plus garancija, verovatno necemo dalje traziti...
Hvala

Nazad
Vrh Dno