Šta je novo?

Laptop Laptop za basic video editing do 100.000rsd

Koji laptop kupiti?

van.dam

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poena
305
Pozdrav,

radi video editinga basic stvari (GoPro video materijal sa putovanja i sl), potreban predlog za nabavku laptopa koji bi mogao bez napora da iznese takav rad. Da kažemo kućna varijanta, ništa strogo poslovno i biznis. Više je za hobi. Rad u Quik app, Filmora i sl.

Ono što sam do sada video, da bi jedno od rešenja bio gaming laptop. Za navedenu gornju cenu (100K RSD) postoje osnovni modeli kao što su ASUS TUF FX507.
Otvoren za predloge, sugestije i komentare.

Ja za to koristim iPad Pro M1. Pogledaj na youtube kako radi Quik na iPadu, a za dalje montiranje ima svašta, ali ozbiljno moćan je Lumafusion. Sve to da kupiš će ti stati u budžet, sa pluginovima za Lumafusion.

Prelazi budžet, verujem da isporučuje sve ovo za kučnu radinost oko video editinga.
Ja za to koristim iPad Pro M1. Pogledaj na youtube kako radi Quik na iPadu, a za dalje montiranje ima svašta, ali ozbiljno moćan je Lumafusion. Sve to da kupiš će ti stati u budžet, sa pluginovima za Lumafusion.
Takođe, ide više od 100K plus periferije za isti.
Edit: vidim sad na KP da može da stane sve. Pogledaću Youtube klipove za ovo, deluje zanimljivo.

Ok, kapiram znači bilo šta sa M1 za ovu vrstu video editinga.

PC neko?

Pa da se kreće u nabavku.

Sve će da ti završi posao, i mac i PC i ipad, pa i android tablet tipa Galaxy Tab S8 S9. Telefon dobar završava posao, Quik pa Youcut na primer, ali lakše i lepše na velikom ekranu, plus još brdo nekih drugih stvari završava tablet. Šta god da uradiš nema greške za ono što si naveo, sve to šljaka super.

Nazad
Vrh Dno