Šta je novo?

Laptop za 3D modeling i render

Nicolla

Cenjen
Učlanjen(a)
28.12.2014
Poena
152
Pozdrav, kao što piše u naslovu treba mi laptop koji će tu i tamo da mi završava poslove vezane za 3d modeling i render (SketchUp, Lumion, Vray - možda nekad i autocad)
Imam 'fiksni' komp koji koristim redovno ali mi treba i neka mobilna zamena za to jer ne želim da budem neprekidno vezan za pc i stan.
Ono što sam gledao nije u Srbiji jer su naši prodavci lopovčine nego u Sofiji i blizu mi je da odem za 10-15eur i da tamo kupim (ostavljam link na kraju).

Cena je oko 100k din, toliki mi je i budžet

Koga mrzi da otvara link ovo je konfiguracija

ACER ASPIRE VX5-591G-73W0 /BK

CAPACITY RAM : 8 GB
CAPACITY HDD : 1000 GB
PROCESSOR TYPE : INTEL CORE i7-7700HQ
DISPLAY SIZE INCH : 15.6 "
PROCESSOR SPEED : 2.80 - 3.80 GHz
VIDEO CARD TYPE : NVIDIA GEFORCE GTX 1050Ti 4GB GDDR5

Cena je 1699 leva odnosno oko 102.000din

http://www.technopolis.bg/en/Laptops/Laptop-ACER-ASPIRE-VX5-591G-73W0-BK/p/518177

PS. koga ne mrzi može i tu na sajtu da pogleda neke druge laptopove pa da preporuči nešto :)
HVALA UNAPRED!

Poslednja izmena:
Nisi ostavio kursnu listu da moze da se izracuna koliko je to leva. Ovaj Acer ne deluje lose, ali bi valjalo uzeti nesto sa vise memorije (ili barem da je prosiriva, pa da je sam dodas), i naravno SSD kao opcija ne bi bio los.

1 lev = 60 dinara otprilke :)

neam pojma kako da vidim da li je proširiva memorija :D moram da se raspitam, takođe bih voleo da ima i onaj m2 slot za ssd pa da i to gurnem unutra

Nazad
Vrh Dno