Blu-Ray...
Ja se svima izvinjavam, nisam napomenuo da sam bas zainteresovan za Blu-Ray uredjaj koji zaista zelim da imam na svom laptop-u. Imam jedno 6 Blu-Ray filmova koje nisam ni pogledao! Samo sam ih pregledao kod ortaka da vidim da rade i to je sve...!
A pre svega, moja neka teorija, cemu HDMI-out na laptop-u ako nemas i Blu-Ray opticki uredjaj na istom???? (pogotovu ako imas tj. imam SAMSUNG FULL HD 1080p LCD TV, takodje SAMSUNG DVD rezac koji ima HDMI-out i pusta FULL HD 1080p signal, bilo da pustim DVD, DivX, pa cak i MPEG)
Hvala puno svima na preporukama, narocito za Toshiba Qosmio - opasna konfigurcija i prelep dizajn! Ali ipak je nekih 200E skuplji od MSI-a, nema Blu-Ray i 18.4" - pa to je ogromno, ima skoro 5kg! A i pravo da vam kazem, malo sam se razocarao da ovakva zver od laptop-a nema Blu-Ray... :-(((((
Acer mi izgleda ruzno, mada mu je konfiguracija isto jako dobra, ali opet nema Blu-Ray.
SONY FW serije nema kod nas da se nadje, raspitacu se jos ali pre par meseci je jedan moj kolega jurio tu seriju ali nista nije nasao. Koliko vidim, SONY FW serija ima Blu-Ray.
DELL je takodje super, jaka konfiguracija, ali isto nema Blu-Ray. A da, interesantno, nema ni kameru. Ne izivljavam se, koristim jako cesto kameru za MSN, ozbiljno.
Za sada mi i dalje MSI na prvom mestu...
Jedno pitanje, da li neko zna da li ovaj MSI GX600E-051EU ima samo Blu-Ray citac ili i rezac???? Ne mogu da provalim nigde jer svuda pise samo Blu-Ray!