Šta je novo?

Laptop za 1000 e

1mp0s

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
304
Kupio bih neki laptop, spreman sam sam da zavucem u dzep do dubine od oko 1000e.

Gledah kod kolege Dell studio seriju, jako mi se dopao. bas deluje kvaliteno, radi bezprekorno u AutoCad, Labview i ostalom aplikacijama koje i sam koristim., baterija mi drzi kao od sale preko 2 sata, a model je od 17".

Meni vazni faktori su - Kvalitet izrade, izdrzljivost baterije, ekran 15.4" ili 16", tezina da bude ispod 3kg, dobro resen raspored portova, pouzdan, dobra garancija i eventualan -ne_daj_Boze_servis-. Znaci brend, atraktivan dizajn, fancy zvucnici i ostala pikanterija su u drugom planu, a prefomanse su sigurno dobro kod 1000e laptopa, ili bi makar trebalo da budu :D

Svaki savet ili iskustvo dobrodoslo.

Hvala unapred.

Hvala, gledam i neke IBM tj Lenovo laptopove. Sludjen sam skroz ^^

I ne svidjaju mi se ovi "glossy" laptopovi, ostaju otisci prstiju, bas deluju nekako neuredno. Jedino da ga drzim na stolu ko ukras ^^

Poslednja izmena:
Meni, takođe Dell Studio serija djeluje OK.
Nažalost u drugim temama na forumu korisnici imaju (dosta) negativna iskustva:

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1878028&postcount=8

Pogledaj, prije nego što odlučiš.

Samo da dodam na ovo sve, dosta sam platio svoj laptop i ocekivao sam savrsenstvo.

Napominjem da mi je ovo prvi laptop i nisam znao da je OK da krcka ponegde i sl :mad:

Kada su mi zamenili drive (ugradili mi BluRay rezac umesto obicnog DVD) i ubacili bluetooth sada nemam zamerki na masinu.

Nazad
Vrh Dno