Šta je novo?

Laptop u krevetu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Da li imate obicaj da sa laptopom idete u krevet? [ribe necemo da pominjemo, ne znam ni da li sme ovde!]
Ja praktikujem u poslednje vreme da pre spavanja pogledam po par epizoda neke serije.
Bas sam sinoc zavrsio petu sezonu 24.
Sigurno nisam usamljeni slucaj.
Laptopovi su kao stvoreni za tako nesto, zar ne?

Spustim ga na stolicu jer ako "upadne" u krevet zagreje se i pocne da se rede :p.
A i 17" je pa ne mora jako blizu.
Samo nemoj da ti udje u naviku, pa posle ce biti ae jos jednu ep pre spavanja, pa jos jednu i na kraju zaspis za kolokvijum lol

Često se sa devojkom uvalim u krevet i tako odgledamo poneki film na laptopu (a uz to, drugi film gledam na TVu :) ). Sam sam tako gledao film možda 2-3 puta...

Drzanje laptopa u krilu, i gledanje serija sa devojkama.... hm... a jel misliite vi da ostavite vitalno produktivne organe zdrave i spremne za sirenje porodicnog stabla (sa nekom od devojaka) kad za to dodje vreme? :D:D

Navodno to drzanje laptopa u krilu, izaziva sterilitet... mada iskreno sumnjam da je to u tolikoj kolicini toplo i stetno :S::d

I mrmuti izazivaju folije da da

* Drzanje laptopa u krilu, i gledanje serija sa devojkama....

** Navodno to drzanje laptopa u krilu, izaziva sterilitet

* Pa, što bi držao laptop u krilu, dok si u krevetu? Ja stavim lap na jednu ploču, koju stavim između nas dvoje, a mi onda sa strane se lepo zavalimo i gledamo film... Najbolje mi je tako za gledanje :)

** Verujem da je stalno držanje laptopa u krilu štetno, pa ne treba preterivati sa time.

Jedino kad odem kuci, gledam film na lapu iz kreveta, ali ga stavim na stolicu pored...
Ali sve je to cimanje i naprezanje ushiju, jedino pustanje filma na tv je uzivanje...Ranije nisam razumeo ljude koji nemaju tv, ili ga ne gledaju, a sad i meni tv sluzi 95% vremena kao vel`ki monitor za gledanje hd filmova...

Ko hoce da drzi laptop u krilu samo napred pa ce posle da ostane bez folije,khmm..Ako temperatura laptopa prelazi 36 stepeni bolje se malo zastiti i udaljiti ga od porodicne folije jer je folija jel'te osetljiva na povecanje temperature:p

i nije izazivaju nego uvijaju jel da ?

ako nisi primetio da je typo cela recenica onda ...

Poslednja izmena:
ja imam logi alto express. stoji na stocicu pored kreveta tako da lepo vidim tastaturu iz polulezeceg polozaja ako treba nesto na brzinu da pogledam. ako je nesto duze onda ga stavim u krilo sa sve postoljem - ne przi jajca, udobno za rad, ne zulja zbog jorgana. :D

inace, video gledam na desktopu jer mi je soba tako konfigurisana (namerno) da mogu.

Poslednja izmena:
Ja sam za girder/daljinski u krevetu.

notepal X je idealan za drzanje na krevetu...
Elem to radim kad nisam kuci |)

Kuci gledam 37" sa 2m pa mi nekako bezveze laptop i da palim pored toga..

Naravno na desktopu imam daljinski (ati remote wonder II) i veliki monitor. Probao sam jednom prilikom da gledam na laptopu i meni je to neudobno (drzao sam ga sa strane). Ovako mogu i da zaspim, ne skodi :)

redovno pred spavanje, ischitam par stvari koje redovno chitam, pogledam colbert report ali *ne full screen* :) sve to narafski iz kreveta ... ako nisam zaspao u medjuvremenu odlozim ga na sto :) ako jesam nadjem ga na patosu ... za sad se dobro drzi :D sva sreca pa nije visoko :p

A ako gledam neki film ili seriju , onda stoji na stolu koji je veoma blizu kreveta jer mi je previse blizu da gledam u krevetu i previse nisko ... elem, za gledanje sto , za surfovanje krevet :D

Poslednja izmena:
Haha ja se otimam sa devojkom oko starateljstva nad laptopom :D
U standardne stvari spada gledanje serija/filmova pred spavanje, quick surf, download, itd ;)

Zoni kupio onu lutku na naduvavanje :D

Ako lap top izaziva sterilitet onda muskarci treba da se suncaju samo na stomaku, uh onda pesak greje "muskost". Ne znam, stvarno nisam pametan. Nosicu led u dzepovima od sada. :)))
Salim se malo, cuo sam ja to, ali verovatno se odnosi na nekotrolisane radnje kao i za druge stvari.
U malim kolicinama nista nije opasno.
Krevet i laptop, a zasta inace sluzi lap top? :)

Neko gore rece WC, to je prva stvar koju uradim kada dodjem s posla.

Poslednja izmena:
Nikada nisam imao hrabrosti da priznam, ali evo: nosim laptop u WC! :D Tamo mi je izuzetno jak signal wifi-ja, nacitam se vesti sa monda, b92, novosti... Pomno analiziram razlicite izvore :D

I ne samo sve to, nego te tamo niko ne smara pitanjima: a šta to gledaš, šta čitaš, sa kim se dopisuješ, jel mogu sad ja malo na net? itd. Sem toga, opšte je poznato da najbolja inspracija za bilo koju vrstu kreativnog rada dolazi dok se sedi na tom parčetu keramike, pa ne bi valjalo da se takve misli ne zapišu i eto pravog razloga za nošenje nbk-a u klonjicu :D

hm lap u krevetu ili na WC solji...?!? WTF solja FTW!! :D

Pa, šta vas čudi, ionako većina postova na benchu zvuči kao da je pisana sa WC šolje, misterija rešena. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno