Šta je novo?

laptop trilema

zeleni zub

Slavan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
301
Pozdrav ljudi!
Zbog prirode posla iskrsla mi je potreba da uzmem notebook racunar, ali zbog ogranicenog budzeta na nekih 550-600 eura nisam u mogucnosti bas mnogo da biram. Posto bih verovatno prodao moj desk racunar (i onako mi je vreme za zamenu) razmisljam o tri opcije...e da, lap bi koristio najvise za internet, ne zahtevne programe tipa excel, file maker, slusanje muzike, ponekad neki film i to je to..nista posebno.Igre me ne zanimaju.

opcija 1😛olovan laptop sa ekranom 15,4 wide, 512rama, 40Gb hard neke proverene firme(HP,IBM, Toshiba)gledajuci oglase mislim da bi mogao da se uzme za nekih 350-370eura a za razliku u lovi uzmem 19"wide monitor posto bi mi lap menjao desk racunar

opcija 2:takodje polovan lap ali "za sve pare" sa dual core procesorom, 1GB rama, 80Gb hard itd..u tom slucaju se oprastam od garancije(kao i u prvom) i od 19" wide monitira

opcija 3: nov lap, neki entry level, manje popularnog Acera, FS-a ili MSI-a...znate vec sta je u ponudi za 550evra

Posto mi je stalno na umu da je polovan golf bolji od novog juga...ne znam sta mi je ciniti...

Ja sam uvek pre za novo, ako nista drugo zbog garancije. Za te pare i tu svrhu imas dosta laptotop-ova. Moj predlog je MSI posto mislim da je trenutno BestBuy kod nas. Modeli su npr. m670 ili v600.

POZDRAV

Nazad
Vrh Dno