FIREBIRD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2008
- Poena
- 350
Pre 10tak dana sam kupio ovaj lap top u metrou na akciji, jer mi treba masina malo manjih dimenzija i tezine.
Specifikacije:
AMD Turion™ Neo X2 Dual-Core Mobile Processor L625
Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)
4GB DDR2 memory
13.3" widescreen
Display Type* HD TruBrite® LED Backlit display
1366x768 (HD), 16:9 aspect ratio, Supports 720p content
ATI Radeon™ 3200 Graphics
320GB HDD (5400rpm)
Webcam and microphone built into LCD bezel
Wi-Fi® Wireless networking (802.11b/g/n)
10/100 Ethernet LAN
Built-in microphone, Headphone jack (stereo), Microphone jack (mono), Standard stereo speakers
Li-Ion (5600mAh, 6-Cell)
Meni malisa savrseno odgovara za svakodnevni rad.
Njavece mane su po meni tastarura koja se malo uvija, ostavlja utisak da je plastika jeftina. Druga stvar koja mi malo mesta jeste cpu fan koji startuje na 53c a gasi se na 47c, fan radi kada je lap van postolja sa ventilatorima. Dok stoji na postolju ne startuje cpu fan tokom celog dana.
Zagrevanje je primetno na levoj strani jer cpu fan ne radi svo vreme, temepratura cpu-a je oko 45c.
Automonija je fantasticna lagano moze preko 8h ako se iskljuci wifi i zatamni ektren.
Kada se optereti 100% utonomija pada na 4h. :cigar:
Nema ugradjeni DVD, meni to ne predstavlja problem jer ga retko koristim. Na Plavilionu za 2god nisam narezao nisa sem 3 back-up DVD-a niti je nesto procitao.
Jos neku sliku malise cu okaciti kasnije zaboravio sam kabli da prebacim slike sa moba. :wall:
Specifikacije:
AMD Turion™ Neo X2 Dual-Core Mobile Processor L625
Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)
4GB DDR2 memory
13.3" widescreen
Display Type* HD TruBrite® LED Backlit display
1366x768 (HD), 16:9 aspect ratio, Supports 720p content
ATI Radeon™ 3200 Graphics
320GB HDD (5400rpm)
Webcam and microphone built into LCD bezel
Wi-Fi® Wireless networking (802.11b/g/n)
10/100 Ethernet LAN
Built-in microphone, Headphone jack (stereo), Microphone jack (mono), Standard stereo speakers
Li-Ion (5600mAh, 6-Cell)
Meni malisa savrseno odgovara za svakodnevni rad.
Njavece mane su po meni tastarura koja se malo uvija, ostavlja utisak da je plastika jeftina. Druga stvar koja mi malo mesta jeste cpu fan koji startuje na 53c a gasi se na 47c, fan radi kada je lap van postolja sa ventilatorima. Dok stoji na postolju ne startuje cpu fan tokom celog dana.
Zagrevanje je primetno na levoj strani jer cpu fan ne radi svo vreme, temepratura cpu-a je oko 45c.
Automonija je fantasticna lagano moze preko 8h ako se iskljuci wifi i zatamni ektren.
Kada se optereti 100% utonomija pada na 4h. :cigar:
Nema ugradjeni DVD, meni to ne predstavlja problem jer ga retko koristim. Na Plavilionu za 2god nisam narezao nisa sem 3 back-up DVD-a niti je nesto procitao.
Jos neku sliku malise cu okaciti kasnije zaboravio sam kabli da prebacim slike sa moba. :wall: