pro computer pa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.02.2008
- Poena
- 309
Laptop(DELL 1525) mi se gasio posle zestokih deset minuta gledanja youtube-a pa sam odlucio da ocistim cooler. Posto nisam imao pastu tada da skinem cooler sa CPU-a samo sam skinuo prasinu koliko sam mogao. Upalio laptop i sve radi lepo ali opet posle nekog vremena se ugasi. I tako je proslo par nedelja dok danas nisam otisao u bench-house i kupio xigmatek pastu. Dosao sam kuci pa sam hteo i da izvadim ventilator pa sam morao da skinem tastaturu, cooler, palm rest(cela gornja plastika), hard disk, optiku, i cpu(da obrisem pastu). Sve sam to rastavio i video da moram i plocu da vadim pa sam onda odustao i samo oduvao prasinu sa ventilatora. Sve sam sklopio nazad i da ga upalim. Krenu led da se pale, hard disk da vrti i ventilator, ali se ne pali lcd. I posle par sekundi se ugasi kao da sam ga na silu ugasio(imaju isti zvuk, mislim da je to hd sto se cuje). Proverio sam hd na desktopu i sve bootuje po planu. Ne znam sta dalje da proverim. Mozda sam negde lose prikopcao neki konektor ali sam proverio sad ponovo i ne vidim da nesto lose stoji. Sta sad?