Šta je novo?

Laptop se gasi posle 5 sekundi nakon ukljucivanja

ivan21000

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.09.2008
Poena
160
Imam sledeci problem
Kada probam da upalim laptop, ukljuci se na 5 sekundi, ne daje nikakvu sliku na monitoru, i zatim se ugasi...
Da li je u pitanju maticna, memorija ili nesto drugo, pomagajte...
Unapred hvala

Poslednja izmena:
Daje neki sitan zvuk, ali necuje se kuler niti neka buka

jesi proao da upalish sa punjachem u njemu ?

jesam, i puni bateriju ali se javlja isti problem

svasta moze biti

Koji je laptop? Jel radio pre? Da li je nesto prethodilo tome? Moras dati nesto vise informacija da bi neko mogao da ti pomogne.

Kazes ne cuje se kuler. Proveri da li je mehanicki ispravan, tj da na neki nacin nije zakocen, pa se gasi iz tog razloga. Mozda je neka zastita u pitanju.

Asus A2500H
Dao mi ga je drugar da pronadjem kvar, pa ako mi se isplati da ga kupim od njega...
Zadnji put kada je radio samo je pocela slika da nestaje i to je to....
Nisam uspeo da doprem do procesora... od stvari koje sam pokusao, a da je stanje ostalo isto

Izvadio sam HD
Vadio sam memoriju i probavao razne kombinacije
Probao sam da prikopcam na tft monitor
Izvadio bateriju i iskljucio ga sa adaptera, drzao 50s dugem power, zatim sve ukljucio ponovo i
probao da ga upalim (to sam procitao na nekim forumima da nekada ume da resi problem)
Probao da ga upalim samo na punjacu, bez baterije i samo preko baterije

Do procesora ne mogu da doprem

naponsko transformatorski deo/ploca je osla, e tu moze bit svaki problemi... Dobar elektricar bi trebao da lako to sklepa... Dal su kondezi, dal trafo iz pretvaraca... bem ga...

Dajte malo brojeva ljudi koji to lepo poravljaju u NS i BG... Da se ima...

Ako imate neki broj dobrih servisera u NS
Da li neko radi besplatno utvrdjivanje stete, tipa da kaze kolko bi sve kostalo
pa da vidim da li se isplati

Hvala svima na pomoci!!!

Neko je pisao o tome...čini mi se PC klinika ili tako nekako radi možda i besplatnu dijagnostiku, ali se čeka par meseci dok im padne šaka, pretrpani valjda. To ovi iz BG bolje znaju.

A onog HPa, što se napio vode je mislim user Čika Pera popravljao...

Kontam da vecina ce da kaze - sinak ne isplati se ovo raditi... skupljaj ti pare za novu masinu.
Ili ja ne znam isto takva mesta/servise koji bi radili svoj posao realno.

Nazad
Vrh Dno