Šta je novo?

Laptop sa Vistom - kako na XP?

Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
301
Dakle, kum mi je uzeo (ne meni, nego sebi) Toshibu P200 uz koji dolazi windows Vista - bas lepo i shareno... problem je sto mu to treba za rad sa muzickim softverima koji rade iskljucivo na XP-u. Da li iko ima ikakvu ideju gde da nadje drajvere za XP? (trazili smo na Toshibinom sajtu, ali dzaba). Molim fino.

Strasno sta rade sa tom Vistom. Ljudi su takve probleme resavali tako sto uz pomoc nekih programa kao sto je npr. UnknownDeviceIdentifier ustanovili za svaku komponentu ponaosob podatke pa su onda direktno od proizvodjaca doticne komponente skidali drajvere ili vec negde nalazili drajvere.

Spisak komponenata napravite pomocu nekog programa kao sto je Everest,Astra32..........
i onda malo GUGLANJA :D - postoje svi drajveri.

Uglavnom se sve nalazi na sajtovima proizvodzaca odredjene vrste cipa-cipseta ( Intel,VIA,........ )

edit:
evo primera
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=130060

Poslednja izmena:
Comtrade ima najbolji i jedini ovlašćeni servis za
Toshiba računare. Adresa: Savski nasip 7, Bgd.
Odnesi kod njih Toshiba računar i za jako kratko
vreme preinstaliraćeti Win XP sa svim drajverima
za Toshiba notebook.

Comtrade ima najbolji i jedini ovlašćeni servis za
Toshiba računare. Adresa: Savski nasip 7, Bgd.
Odnesi kod njih Toshiba računar i za jako kratko
vreme preinstaliraćeti Win XP sa svim drajverima
za Toshiba notebook.

Da, ali će to sigurno i naplatiti :)

Ne nego ce da mu daju i svoje devojke dok ceka da se razonodi... Resenje sa Toshiba servisom je dobra ideja ako sami ne znate da se snadjete.

o Upravljackim programima

Da li iko ima ikakvu ideju gde da nadje drajvere za XP? (trazili smo na Toshibinom sajtu, ali dzaba). Molim fino.

Nije mi jasno kako niste uspeli da nadjete na Toshiba site upravljacke programe...

Imam Toshiba laptop i instalirao sam upravljacke programe koje sam skinuo sa njihovog site za Win XP....

Jeste li pogledali dobro....

Pozdrav

@lektorhannibal
Koji model imas ??? ..... Da li si se licno uverio da na Tosibinim sajtovima postoje drajveri za Satellite P200 za Win XP - ja ih nisam pronasao.

Nazad
Vrh Dno