Nenad Zivic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2007
- Poena
- 309
Mozete li mi preporuciti neki a da mu cena ne prelazi 1200e?
@mLaki - gresis. Covek je pitao koji lap ima DDR3 video memoriju (VRAM).
Ok, ako je tako mislio onda je moja greska, ali trebao je napomenuti GDDR3 a ne DDR3...
Toshiba Satellite X200-21T
http://www.pocket-lint.co.uk/news/n...oshiba-launches-x200-Satellite-notebook.phtml
http://eu.computers.toshiba-europe....p/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=135317
Taj ima NV8700-512 GDDR3, ima ga da se kupi i kod nas...
Moj savet je MSI GX610PX-013EU, kupio sam ga pre dva dana u Webhouse-u i sasvim sam zadovoljan njime, jedina mana je sto dolazi bez operativnog sistema (ako ti je to mana).
Posto si spreman da potrosis i vece pare vredi ti da pogledas i sledece modele:
MSI GX600PX-012EU
MSI GX700PX-022EU
Uz sve prethodne modele dobijas i ranac i laserski mis, tako da po meni u ovoj klasi i nemaju mnogo konkurencije!
Pozdrav
Ima manu. I to ozbiljnu. Ne prihvata vise od 2 GB rama.
Izvod iz upustva sa Msi-ovog sajta:
Memory
Technology DDRII 533/ 667/ 800
Memory DDRII SO-DIMM X 2 slot
256/ 512/ 1024/ 2048 MB
Maximum 4GB (2GB DDRII SO-DIMM x 2)
Drugim recima gresis, mana je sto moras da prodas ram da bi imao 4gb!
Moze da upadne 2GB, ali BIOS ne daje da se sistem boot-uje.
Nemam nista protiv MSI, tako da ne moras da mi dokazujes da su dobri. Znam i sam.Informacija je bila pouzdana, covek na notebookreview-u je testirao, ali ta informacija vise ne vazi!:banana: Novim BIOS-om izbacena je podrska za 4GB i za T7800 procesor! Verovatno uzimam MSI. Nego, kako te sluzi tvoj, kakva je izrada, da li se nesto ugiba, da li se ekran klima, itd?
Imas A210 serjiu za 800-900 eura sa HD2600 grafikom, ili Acer 5920G u tom cenovnom rangu sa 8600GT i Core2Duo.
Ma pogresno si me shvatio, jednostavno nisam znao za taj podatak pa me je interesovalo odakle ti informacija, nista vise. Moram da se zabrinem kad cujem nesto tako o kompu koji nemam jos uvek ni nedelju dana
Sto se tice utisaka, napravljen je cini mi se vrlo kvalitetno, jedino sto je magnet za otiske i sto nema multimedija tastere, to su mu sto se dizajna tice najvece zamerke barem sto se mene tice!
E sad sto se tice instalacija xp i vista rade vrlo lepo s izuzetkom sto u visti nisam naterao modem da mi radi, ali polako nisam imao vremena da se malo vise udubim problem.
Opet sto se podrske tice, na msi sajtu ima drajvera i za xp i za vistu sto obicne sto 64 edicije. Sve se updejtuje redovno (znam zato sto sam pratio vise od mesec dana pre kupovine,) ) i nisam imao nikakvih problema sa doticnim.
Ako te nesto konkretno interesuje pitaj pa cu ti odgovoriti ukoliko mogu![]()
I hajde ako mozes da mu uradis 3dmark06 da vidis koliko ce biti, i pogledaj u, recimo, riva tuneru clock memorije na grafickoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari