Šta je novo?

Laptop Procena

• Začetnik teme Začetnik teme frrka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

frrka

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
975
Laptop GMax N512 Vredi li 750 eur. NOVO, ali bez garancije?

Koja je konfiguracija u pitanju,neznam napamet a mrzi me da trazim po netu u ovo doba!?
Licno nikad nebih kupio nesto bez garancije,POGOTOVO laptop jer su kod njega delovi duplo skuplji nego za desktop pa kad nesto rikne...!
Pozdrav ,)

Slazem se sa Lomnicom, kupovina polovnog laptopa (ako ga ne pazaris od poznatih) bez garancije je riskantan posao od koga zna glava da zaboli. Da li vredi 750 evra? Razmisli, za te pare imas nove laptopove koje pokrecu solidni celeron mobilni procesori (sa dothan jezgrom i 1Mb cache-a, bez speed-stepa) sa sve garancijom i do dve godine. Pozdrav

Poslednja izmena:
ga n512 kosta nov sa garancijom 785€

bez garancije ako je stvarno nov i u kompletnom pakovanju ne bi platio vise od 600€
ako nemas racun ili bilo kakav drugi dokaz da je lagalno kupljen onda maksimalno 400€
osim naravno ako te poznajem i mogu da ti verujem da nije ukraden vec si samo zagubio papire. 🙂

E da nasao sam i ja u Digital!-u reklamu Samrpo shopa za nov sa garancijom za 785 evra,mislim da netreba da das vise od 650 evra plafon!A ako ga prodajes onda naravno ne trazi vise od toliko,ako hoces da ga ne prodajes do leta!
Sto laptop mora da kosta preko 1500 da bi bio zmaj?Naravno da nije tresh jer je u pitanju Celeron 1,4GHz sa 256MB RAM-a i 40GB HDD i 15"TFT,za te pare fino a verujem da nije bas kanta po pitanju izrade!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno