Šta je novo?

Laptop problem sa gasenjem i ...

Denitea

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
619
Molim vas za pomoc. U pitanju je nov laptop FS Amilo 1650G. Ponekad kada se restartuje ispise Windows shuting down i slika tako i ostane na kraju, ne restartujuci se. Druga stvar koja se ponekad desava je da ne radi tastatura, a misem se otvaraju sve aplikacije normalno. Tek kada ga restartujem proradi kucanje, npr. u Word-u ili Internet Explorer-u. Pretpostavljam da je softverski problem, pa me intresuje da li je neko imao slicni problem ili zna o cemu se radi.
Hvala i pozdrav!

Predlazem sledece: odneti nekom ko se bavi racunarima da malo pogleda taj racunar (moze stvarno svasta da bude), ako se tako nista ne uradi predlazem jedno dizanje sistema od nule (format diska), a ako problem i onda nastavi da se pojavljuje preporucujem - pravac servis.

pretpostavljam da imas neki recovery disk. uradi recovery odnosno instaliraj ponovo ceo win. ako se ponavlja kao sto rece covek -> servis
Inace, ne znam sta ti je trebalo da se kaznis sa fujitsu-siemens laptopom :S:

Broz je napisao(la):
pretpostavljam da imas neki recovery disk. uradi recovery odnosno instaliraj ponovo ceo win. ako se ponavlja kao sto rece covek -> servis
Inace, ne znam sta ti je trebalo da se kaznis sa fujitsu-siemens laptopom :S:
Bas sam u jednom threadu dole postavio pitanje koja je to hronicna boljka Amilo FSC laptopova da zasluze epitet obaveznog zaobilaska - i javio mi se samo jedan covek sa svojim losim iskustvom. Evo u ovom threadu je potencijalno drugo lose iskustvo (mada, cini mi se da je u pitanju sw problem).
Razmisljam da uzmem bas jedan Amilo i zaista bih zeleo da znam koje su im lose strane, osim jeftine plastike na koju svi skrecu paznju (a opet, Amilo je home klasa).

Vrh Dno