nije glupost! Laptop je bas kao i mobilni - deo licnog prtljaga, pa se kao takav i ne prijavljuje!mitnick je napisao(la):Iskustva su razlichita....Poenta topic-a je zakonska procedura....Ona kaze da se takve stvari prijavljuju, da ne bi doshlo do nesporazuma...Bravo Zoni, josh jedna glupost sa tvoje strane....
ZoNi je napisao(la):Sta ja mogu tebi sto ne ides preko grane, pa ne znas nista![]()
(a) to ti kazem... ja sam ih pitao da li treba da se prijavi, oni su mi (par puta!) rekli da ne treba, jer mi je to deo poslovne opreme...mitnick je napisao(la):(a) ... drugi predmeti za ličnu upotrebu. Količina ovih predmeta zavisi od svrhe putovanja, pola, zanimanja putnika, godišnjeg doba i drugih okolnosti u vezi s putovanjem i zadržavanjem putnika u našoj zemlji ili inostranstvu.
(b) koliko sam ja proputovao, ti necesh u zivotu....
ZoNi je napisao(la):eh... ja NISAM pricao o aerodromima! Kad idem preko, uvek idem kolima... Aerodromi jesu drugacija stvar...
Delija je napisao(la):Da li to vazi i za mobilni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari