Šta je novo?

Laptop po zelji

DarkNinja

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2005
Poena
319
Secam se da je ranije u nekom od sk ili micro casopisa bilo reci da se u nekoj od firmi mogao sastaviti laptop po zelji, znaci ima kuciste u koje se stavlja sve redom maticna, proc, ram itd... E sad mene interesuje posto nemogu ponovo da pronadjem informacije ko i gde se to radi da li mozda neko od vas to zna? Pozz:wave:

Ima toga ali hmmmm ja bih dooobro razmislio s tim u vezi.. I na Zapadu gde je poslovni moral poprilicno visi nego kod nas (zivim trenutno u Nemackoj) takve firme nisu bas na dobrom glasu iako su vrlo povoljne cenom i dosta se agresivno reklamiraju.

Ma nije meni zbog cene(delom jeste jer necu da dajem pare za nesto sto mi ne treba), nego sto hocu da skolopim laptop sa xxxyyyz proc i kkksaasd cipset-om,ram ,hdd itd...

Bježi od barebone konfiguracija, znaju imati previše problema: zagrijavanje, mala pouzdanost, loša finalna izrada, naknadno ispoljena nekompatibilnost između pojedinih komponenti... Previše zavisi od toga ko ih inicijalno pravi i ko ih finalno sklapa. Ploču (time i čipset i grafičku) uglavnom nećeš moći da biraš nezavisno od kućišta iz razloga što dolaze upareni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno