Šta je novo?

Laptop - neradi tastatura

Toshiba

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
304
Imam Toshiba notebook i povremeno mi neradi tastatura tj. nekad radi nekad ne. U cemu moze biti problem? :smash:

Moze biti da je nekako ostecen onaj kablic koji je povezuje na plocu,mozda se od pregrevanja poceo topi sta li...
Siguran si da nisi prosuo nesto po njoj?Tesko da ces moci da je popravis negde ako je to u pitanju,a sumnjam da se kablic moze naci odvojeno,moguce da ces morati celu tastaturu da menjas ali srecom nisu preskupe,30-40 eura plafon!
Pozdrav ,)

Zbog ovakvih stvari valja imati jos jedan laptop koji ne vredi mnogo (tipa crkla mu je ploca pa se ne isplati popravljati, ali zato za delove dusu dalo)

He,he,pa lepo bi to bilo da su delovi standardni za SVE laptopove! :D Ovako mozes naci stvari koje medjusobno pasuju samo ako se radi o bas standardizovanim delovima tipa RAM,HD,ponekad i opticki uredjaj,ostalo je manje vise ne standardno i morao bi nabaviti jos jedan identican laptop i cuvati ga samo za delove sto je veoma neisplativa investicija (sem ako nije neki stari laptop male vrednosti)!
Pozdrav ,)

Verovatno je flat kabl ili u prekidu ili ne lezi dobro na konektoru u plochi. Ukoliko imash strpljenja i uz to ti laptop nije vishe pod garancijom, pretrazi po internetu proceduru rasklapanja tvog laptopa (toshiba *** laptop disassembly) pa lagano, pazljivo dodji do tog dela i proveri shta je u pitanju. Imao sam sluchaj sa jednim FSC-om, gde se taj kablic izvukao zbog pucanja jedne zabice koja ga drzi na plochi.

Vrh Dno