Jovana4991
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 10.04.2023
- Poena
- 2
Već duže vreme razmatram kupovinu novog lap topa za potrebe grafičkog dizajna i povremene video montaže. Razmatram dva lap topa sličnih karakterisika, sa nekih 300e razlike u ceni. Uporedila sam ih preko nanoreview-a, ali bih cenila pomoć poznavalaca da donesem konačnu odluku jer nisam dovoljno upućena i deluje mi da su neke kategorije za ocenjivanje bitnije od drugih, a boduju ih isto.
Na primer, naginjem ka HP-u, iako je skuplji, jer mi deluje da je izrada kvalitetnija, aluminijum podseća na skuplje laptopove iz biznis klase. Takođe, znatno je lakši. Sa druge strane, Dell vodi u nekim karakteristikama grafičke kartice o kojima ne znam ništa, pa molim za mišljenje
U pitanju su HP ZBook Power G10 i Dell G15 5525
Oba lap topa sam našla na KP-u, oba su nova.
Spremna sam da platim višu cenu za kvalitet i pouzdanost, pa mi ta razlika u ceni nije presudna, samo ne bih volela da plaćam više ako nema smisla. Takođe, nisam donela konačnu odluku pa sam raspoložena da čujem ukoliko imate neke konkretne predloge za neke bolje opcije.
Kačim link uporednog prikaza i screenshot karakteristika ako link bude uklonjen (nisam sigurna da li je dozvoljen).
nanoreview.net
Na primer, naginjem ka HP-u, iako je skuplji, jer mi deluje da je izrada kvalitetnija, aluminijum podseća na skuplje laptopove iz biznis klase. Takođe, znatno je lakši. Sa druge strane, Dell vodi u nekim karakteristikama grafičke kartice o kojima ne znam ništa, pa molim za mišljenje
U pitanju su HP ZBook Power G10 i Dell G15 5525
Oba lap topa sam našla na KP-u, oba su nova.
Spremna sam da platim višu cenu za kvalitet i pouzdanost, pa mi ta razlika u ceni nije presudna, samo ne bih volela da plaćam više ako nema smisla. Takođe, nisam donela konačnu odluku pa sam raspoložena da čujem ukoliko imate neke konkretne predloge za neke bolje opcije.
Kačim link uporednog prikaza i screenshot karakteristika ako link bude uklonjen (nisam sigurna da li je dozvoljen).
HP ZBook Power G10 vs Dell G15 5525: which is better? | NR
We put the HP ZBook Power G10 to the test against the Dell G15 5525 to find out which laptop is best for you.