Šta je novo?

Laptop kao zamena za desktop

FilipV

Cenjen
Učlanjen(a)
07.06.2009
Poena
169
Pozdrav svima,

Potreban mi je laptop koji ću koristiti kao zamena za desktop, tj. surf, obrada fotki i čitanje. S tim u vezi, tražim prvenstveno neki sa što većim ekranom. Budžet je nekih 150-200e, po mogućstvu nov, ali i polovan može doći u obzir.

Pošto sam laik u vezi toga, zanima me mišljenje da li vredi ovako nešto, kao i šta vi preporučujete? http://www.kupujemprodajem.com/Extra-18-4-2x2-20-4GB-500Hdd-Kamera-42173564-oglas.htm

Javiće se već iskustva ili članovi i bolji poznavaoci hardvera, ali ne znam koliko je ovaj procesor dovoljan za obradu fotografija? Prvenstveno govorim kao fotograf, posto noviji fotoaparati imaju sve veći broj Mpix, samim tim i fotografija ima vise mb, još ako se fotka u raw-u... Mislim, verovatno bi on radio ali dok zadaš jedan filter npr možeš da odeš i popiješ kafu dok on to odradi, mene bi nerviralo...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pa desktop kompjuter ne mozes da sastavis za 200e za tu namenu, a kamoli laptop koji uvek izadje daleko vise od ekvivalentnog neprenosivog.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gledaj polovan marke Medion Akoya...sam posedujem isti i pre 3 god. sam ga platio 180e :)
Fabricko sve,hdd radio 3 meseca a poseduje 8gb ddr3 i i3 2nd gen....odlican!Za takav slican matke Lenovo i ostala smeca trazili su i po 300e..samo biraj,gledaj,ne zuri...
Imas sad i sa 17 i sa 18" ekranom na oglasima zaista povoljni sa mozda samo 4 gb ram e tu dodas za jos nekih 20e didatna 4 i da te Bog vidi...slobodno neces pogresiti jer...SVABO JE SVABO

Nazad
Vrh Dno