nikoola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12600KF / Be Quiet ARGB Pure Loop 2
- Matična ploča
- Asus ROG Strix B760-F Gaming WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB 5200MHz
- GPU
- Asus ROG Strix Gaming OC 3070 8GB
- Storage
- Samsung 980 PRO 512GB
- PSU
- Seasonic FOCUS Plus 850 Gold
- Kućište
- Fractal Design North TG black
- Monitor
- Dell UltraSharp U2722DE
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & MX Keys
- Laptop
- Macbook Pro 14 M1 16/512GB
- Tablet
- iPad Pro 11 3rd 256GB
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Odustao sam od prodaje destopa i kupovine nego lapa do 800e jre sam skontao da lap nikad nece biti dovoljno kvalitetan kao desk i da je bolja stvar da ostavim desktop i kupim laptop.
Lap ce odradjivati posao offica, poneka prostija igrica, multimedije i neta (uglavnom po kuci, tj. krevetima, kupatilima i sl. :d
Iskljucivo kupoina u Mercatoru preko Pika kartice.
Cena oko 400e, ali nije problem -/+.
Neki fin 15.4", Dual Core ili C2D reda T4/5/7... 2/4GB rama, HDD 160-320GB, neka integrusa reda 4500 ili sta vec. One dzidza-bize tipa cam, BT, card reader se podrazumevaju. Ako bih birao.
numericka tastatura mi ne treba, pozeljno US raspored, ali obavezno neko fino i kvalitetno kuciste.
Marka mi nesto spec nije bitno... Ja bih rado HP, Dell, Lenovo ili Toshibu ali vidim da mi ne gine MSI, Acer ili Asus.
Neki pedlog?
ps. cuo sam "u narodu" da ima neki MSi na akciji za 37000 od "2 i nesto GHz, 4giga rama, 300 i nesto hdd".
Unapred hvala.
Lap ce odradjivati posao offica, poneka prostija igrica, multimedije i neta (uglavnom po kuci, tj. krevetima, kupatilima i sl. :d
Iskljucivo kupoina u Mercatoru preko Pika kartice.
Cena oko 400e, ali nije problem -/+.
Neki fin 15.4", Dual Core ili C2D reda T4/5/7... 2/4GB rama, HDD 160-320GB, neka integrusa reda 4500 ili sta vec. One dzidza-bize tipa cam, BT, card reader se podrazumevaju. Ako bih birao.
numericka tastatura mi ne treba, pozeljno US raspored, ali obavezno neko fino i kvalitetno kuciste.
Marka mi nesto spec nije bitno... Ja bih rado HP, Dell, Lenovo ili Toshibu ali vidim da mi ne gine MSI, Acer ili Asus.
Neki pedlog?
ps. cuo sam "u narodu" da ima neki MSi na akciji za 37000 od "2 i nesto GHz, 4giga rama, 300 i nesto hdd".
Unapred hvala.