Ljudi ja uzeo ovaj Asus A64 A6748KLH, hvala ko mi rece za
www.notebooksbilliger.de za male pare nudi dosta, kad se svede racun komp kosta 1024,79 evra. Uzeo ga brat preko poslao mi i sljaka sve lepo sem sto je naravno Windows nemacki a ja lenj da instaliram normalni mada za neki dan cu se smilovati posto razumem i nemacki pa mi nije tesko, inace specifikacija kompa je sledeca.
AMD Mobile Turion 64 1.6GHz sa 1MB kesa naravno 64-bitna verzija
HDD 80GB
DVD+/- RW 8x reze dvd, 24x obicne
GeForce GO 6200 sa 256 rama i TurboCache tehnologijom
15,4 inca widescreen monitor sa crystal bright tehnologijom (opasan je feeling za osecaj

kad gledate u ekran kao da je sve od stakla)
512 rama i to DDR2
4xusb
citac memorijskih kartica, tv out, fire wire, modem v.92 klasika i naravno Wi-Fi 802.11 b/g, ima ugradjenu kamericu od 1.3MPx lepa forica za prismotru ali naravno i za web, lan 10/100 (nije mi jasno sto nisu stavili gigabitnu ali nema veze ne skodi kada ima WLAN), masa 2.85kg, baterija je malo krace autonomije od 2 2 ipo sata do 3 maximum, dobra je fora sto imam garanciju 2 godine i mogu da vratim laptop i da ga zamenim za bilo koji drugi u okviru te 2 godine i na bateriju garancija je godinu dana, sve u svemu zadovoljan sam extra i niste svesni koje je ovo olaksanje kad sa desktopa predjete na laptop, nema kablova i ostalih zezalica, ne zauzima puno prostora itd da ne nabrajam dalje
p.s. da ne zaboravim ima i garanciju na ekran 2 godine, i ako se desi da se pojave mrtvi pixeli u roku od 30 dana koriscenja odmah menjaju ekran potpuno besplatno. Toplo preporucujem svima koji imaju mogucnost da nabave laptop u inostranstvu da ucine to jer su cene znatno nize od nasih a usluga veca i kvalitetnija