Šta je novo?

Laptop i dve zvucne...

Mislim da ces morati da se isprsis za Extigy ( i to najmanje za nju)
ako mislis za DJing (cim trazis 2 zvucne treba ti 4 izlaza...tj. cueing???)

boskovic je napisao(la):
Mislim da ces morati da se isprsis za Extigy ( i to najmanje za nju)
ako mislis za DJing (cim trazis 2 zvucne treba ti 4 izlaza...tj. cueing???)

Da treba mi za djing ali mi ne treba 4 izlaza vec 2 ali mi trebaju 2 zvucne zato sto se traktor ne snalazi lepo sa multichanell zvucnima kartama,....

DamjanMX je napisao(la):
Da treba mi za djing ali mi ne treba 4 izlaza vec 2 ali mi trebaju 2 zvucne zato sto se traktor ne snalazi lepo sa multichanell zvucnima kartama,....

Ali Atomix idealno radi sa npr. Live!Value....Mozesh da stavish neku sa dva i da koristish Atomix...

DamjanMX je napisao(la):
O kojoj verziji Traktora govoris? Da nije mozda o 2.0 verziji jer ja nisam uspeo da namestim da mi radi sa 2 zvucne - tj. ne postoji takva opcija vec samo za multichannel kartice. Traktor 1.06 mi lepo radi sa 2 zvucne.

Ja imam Traktor 2.0.2 i radi sa Live 4.1 sa kX drajverima
Stavis u Traktor kx ASIO drajver i odredis izlaze (master i monitor)
E onda ima malo *******cije sa rutiranjem izlaza na kartici (kod mene je master na prednjima L/R a monitor na zadnjima L/R)

And again.......Traktor i Atomix mi lepo rade sa live-om, (amotix sa standardnim a traktor sa kx drajverima) ali dzaba mi to kada ne mogu da ubacim taj live u laptop.... :D

vidji ovo

ako ima$ 300e!!!

M-Audio USB Audiosport Quattro; M-Audio USB Audiosport DUO

posto ti treba za zurke ,a ne da nesto hi end mixujes,
BPM odlicno radi sa jednom karticom ...

Vrh Dno