Šta je novo?

Laptop i dodatni monitor

Bezolovni

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poena
170
Pozdrav,

Radim neki projekat (web design) i mnogo bi mi bilo lakše kada bih na jednom monitoru imao Live Preview onoga što radim. Pošto nemam 2 monitora, jedina opcija mi je da priključim monitor na laptop i da na monitoru bude taj Live Preview, a da na laptopu radim kod.

Imam opciju na tastaturi za više monitora, ali nikako ne mogu da podesim da mi konkretno SublimeText bude na laptopu, a na drugom monitoru bude taj livepreview (obican html i css kod).
Znam da ovo što sam ja zamislio može da se izvede, samo ja ne znam kako. Nadam se da ste me ukapirali, slobodno pitajte.

Pozdrav i hvala unapred :)

PS. Ako nešto znači, grafika je integrisana (HD 4000).

Prilozi

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    37.1 KB · Pregleda: 107
Izaberi extend mode.

Probao sam još pre to, ali nije full screen drugi monitor i nikako ne uspevam da pokrenem posebnu aplikaciju na njemu. Pišem sutra detaljnije, nisam sad u mogućnosi da probam opet.

Ako su različite rezolucije ekrana laptop a i monitora, potrebno je podesiti u control panelu rezoluciju monitora.
Aplikaciju normalno pokreni pa me posle uhvati mišem i prebaci na drugi monitor.

Ako su različite rezolucije ekrana laptop a i monitora, potrebno je podesiti u control panelu rezoluciju monitora.
Aplikaciju normalno pokreni pa me posle uhvati mišem i prebaci na drugi monitor.

Zar neće rezolucija monitora biti maksimalna rezolucija laptopa?

Ne bi trebalo.

Nazad
Vrh Dno