Šta je novo?

Laptop Laptop do 85k?

Koji laptop kupiti?

stefplurprvi

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.2025
Poena
2
Pozdrav svima, planiram da kupim laptop cija ce cena da bude do 85k. Koristio bih ga za neke svoje programerske projekte (VS, VS Code, SSMS, Docker od alata) i eventualno za NBA2K od igrica.
Trenutno se dvoumim izmedju:
Svaki predlog i sugestija je dobrodosla.
P.S. Ukoliko za malo veci budzet od pomenutog moze da se dobije znacajno bolji laptop, nije mi problem da dodam jos koju hiljadu.

Pa primarni budzet je 85k+/-, ali ako se za 10-15k vise moze kupiti znacajno bolji laptop ok mi je da doplatim. Ovaj Gigabyte mi naleteo pa rekoh da proverim da li je bas toliko bolji od ostalih ovde pomenutih :D

Mozete mi dati sto bolji predlog za laptop za uciteljicu?
Treba joj sto vise memorije i da joj laptop gura sve programe sto koristi cak 8 godina. Do 65-70k rsd. Mora biti prodavnicna na G ili t manija. Hvala

Pozdrav svima, planiram da kupim laptop cija ce cena da bude do 85k. Koristio bih ga za neke svoje programerske projekte (VS, VS Code, SSMS, Docker od alata) i eventualno za NBA2K od igrica.
Trenutno se dvoumim izmedju:
Svaki predlog i sugestija je dobrodosla.
P.S. Ukoliko za malo veci budzet od pomenutog moze da se dobije znacajno bolji laptop, nije mi problem da dodam jos koju hiljadu.
Немаш гејминг за тако мале паре
Ако ћеш да се играш једино већи буџет

Mozete mi dati sto bolji predlog za laptop za uciteljicu?
Treba joj sto vise memorije i da joj laptop gura sve programe sto koristi cak 8 godina. Do 65-70k rsd. Mora biti prodavnicna na G ili t manija. Hvala
Сваки ће радити само нека погледа квалитет израде и екран.
Немој узимати ништа у Т манији.

Ako ces za geming da koristis laptop onda uzmi neki polovan sa 8GB grafickom tipa sa 4060 8GB, 3070 8GB eventualno RX 6600M 8GB. Taj gigbyte jeste nov ali je kanta. Losa izrada, ispran ekran i osakacena 4050 na 75W a o sistemu za hlađenje da ne pricamo.

Koji laptop je dobar izbor za Corel/Cad do nekih 90 legalno? Da je 14+ " i da baterija može bar 2h da izgura i da nije previše bučan.
Valja li čemu ovaj?
Acer gaming laptop Nitro ANV15-41 15.6" 1920 x 1080 (Full HD),IPS.165 HZ,AMD Ryzen R5 6600hH,RTX 2050, 16GB,512GB

Vrh Dno