Šta je novo?

Laptop Laptop do 80 000 dinara

Koji laptop kupiti?

Aleksandar 1

Cenjen
Učlanjen(a)
17.03.2017
Poena
135
Moja oprema  
Mobilni telefon
Iphone 13 pro
Pozdrav ljudi, potrebna mi je preporuka za laptop do 80.000 dinara. Akcenat nije na igricama, tako da jaka grafika nije neophodna. Traži se nešto što može da traje dugi niz godina, za nezahtevnu upotrebu.

Framework 13 ili thinkbook g7

Ja bih pre išao ne neki polovni jači HP EliteBook G9. Framework 13 je čudo. Sama koncepcija mnogo obećeva.

Sta fali polovnim laptopovima ako su u pitanju Elitebook ili Thinkpad. Ne znam sto ljudi beze od polovnih laptopova kao dzavo od krsta. Nisu to polovna kola sa magicnih 175k km koja ti izvuku sav novac iz novcanika zbog popravki. Laptop za 80K din nece biti bas nesto i ako hoces nesto ozbiljnije onda gledaj neki od 100-120K. Mada polovan Elitebook i Thinkpad imaju bolju izradu, ekran i performance od 80K din novog laptopa samo treba imati muda za rizik da bio dao 500-600e na polovljak bez garancije.
Imao sam 12 polovnih laptopova (uglavnom gejmerskih) i nisam imao problema osim na Razer-u kome se naduvala baterija. Sustina kod polovnih laptopova je provera i testiranje i mene ljudi zovu da pregledam polovan laptop pre kupovine i provera traje 30-45min.

Nazad
Vrh Dno