Šta je novo?

Laptop do 700evra sa Core2Duo procesorom

Ivan031

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2006
Poena
304
Ako se neko bavi prodajom laptopova,ili je kupio racunar sa Core2Duo procesorom zamolio bih vas da mi napisete koji ste model kupili i gde ( grad , ime prodavnice ) i da mu ukratko napisete karakteristike racunara.

!!! NAPOMENA TREBA MI LAPTOP SA Core2Duo PROCESOROM do 700evra!!!
!!! nije bitna brzina procesora a ni marka !!!
!!! laptopa !!!

ako ne moze da se nadje do 700evra laptop sa Core2Duo procesorom .preporucite mi neki drugi koji ima dobar procesor.

Jos jedna stvar,moze li neko da mi objasni sta zanci Dual-Core i Core2Duo ( za njega znam 2 jezgra u jednom procesoru i to je ok ),ali sta je Dual-Core.Jel i Dual-Core u Windows Task Menager-u pokazuje isto 2 prozora za CPU Usage kao Core2Duo .

UNAPRED HVALA

MSI - EX600X-073EU
EX600, C2D T5250 1.5 GHz, 2G/160G, 15,4" nV8400 256 MB, DVDRW,WLAN+BT,GLAN, FWire,Webcam,TVout,4inCR[24] + POKLON USB FLASH 4GB
oko 640e
ovo je i moj favorit za best buy

astan hvala za linkove i l_milos83 hvala na pomoci nije los model.Zapao mi je za oko i HP 6715b - jedini problem kod ovoga racunara je sto uz njega ne dobijas drajvere vec moraju da se skinu sa sajta a kada ih skines ima odradjenih problema oko instalacije ( sto sam procitao na ovom forumu ).

-za moderatore:izvinjavam se za krsenje pravila,nece se ponoviti.Mrzi me da citam pravila :(.

ja bih ipak pre uzeo hp... imao sam slicnu dilemu hp ili msi i uzeo sam hp... moj model je slabiji doduse (hp 530) i ima core duo (bez 2), ali sam vrlo zadovoljan sa njim... posebno sa kvalitetom izrade, plastikom i ekranom...
ako su problemi na tom hp-u na nivou "problema" sa instalacijom na mom, moram reci da je to smesan razlog da ne uzmes hp...

Nazad
Vrh Dno