Šta je novo?

Laptop do 700 evra

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Zelim da uzmem dobar laptop, koji bi mi sluzio pored interneta, multimedije i za igranje.

Naravno da bih bio zadovoljan kada bih mogao da poteram neke novije igre, ne mora na high podesavanjima. Ali zelim i da odigram neke starije naslove za koje nisam imao vremena tj desktop konfiguracija mi je bila slaba u to vreme. Ili ukoliko su multi platform naslovi koju su mi skupi kao originali za PS3, koja mi sluzi kao glavna platforma za igranje.

Od tih starijih naslova npr Mass Effect, Gears Of War, KotoR, Bioshock, Fallout, Stalker... Od novijih naslova, uglavnom bih igrao Manager-a, i naravno po nesto sto bih mogao da poteram.

I naravno, mozda je to nebitno za odabir laptopa, ali uzimao bih laptop na rate. :D
Tako da mozda i to mozete da uzmete u obzir, dao bih nekih 400 evra odmah a ostalo na rate.

Moze naravno i jeftinije ukoliko laptop odgovara mojim kriterijumima!

Hvala!

Procitah sada ovaj uporedni test na sajtu, laptopovi do 800 evra...

Svidelu su mi se Lenovo Ideapad Y570 (Core i3 model - 65.000 dinara) i Dell N5110-PJ8PW - 62.000 dinara. Sad ako neko ima neka iskustva?
Da napomenem da mi nisu toliko bitne ove novije igre. :)

Asus N53 / N55 , prednosti prvog je kvalitetnija izrada a drugog malo jaci hardware e sad taj lenovo bih zaobisao u sirokom luku eventualno jos da uzmes u obzir jeftinije xps dellove modele

ja mogu da ti preporucim k53sv, ja posedujem verziju sa i7 procesorom i za njega sam dao 61,000 din u practicu, kod njih mozes na 6 rata bez kamate valjda ;P
imas i i5verziju za 55K, na sajtu se uloguj kao facebook sifra pcpractic i imas popust 3-5% u zavisnosti od modela ;-)
pozz i sretno sa kupovinom :D

Ma kakvi , Pre par godina drugar je uzeo gaming msi laptop tada 8600 gt u njemu to se secam dok je radio bilo je sve super ali kad se pokvario jednom bio je u servisu non stop .

Ma kakvi , Pre par godina drugar je uzeo gaming msi laptop tada 8600 gt u njemu to se secam dok je radio bilo je sve super ali kad se pokvario jednom bio je u servisu non stop .

pa slusaj svi imaju neka tuzna iskustva sa servisom sa ovim sa onim, tako i ja 44 radna dana u HP servisu, a generalno od nekih prijatelja sam cuo samo pohvale za MSI servis.

ja imam Gaming laptop od MSI i vec skoro godinu dana radi ko sat...

Vrh Dno