Šta je novo?

Laptop do 60k za multimediju uglavnom

Iwgowy

Poštovan
Učlanjen(a)
11.08.2015
Poena
54
Dobar dan ljudi!

Uzeo bih laptop do 60k u Emmiju(zbog nacina placanja, da ne tupim mnogo o tome). U sustini, treba mi za surfovanje, multimediju, i poooonekad za neke igrice. Sto se igrica tice, nista zahtevno, LoL, CSGO, Dota i igrice u slicnom rangu. Imam Lenovo ideapad z510, i uzasno sam NEzadovoljan. Pre svega baterijom, jer je crkla posle godinu dana, iako sam siguran da sam je ispravno koristio/punio. Zatim imam problem sa plocom, crkava polako, jer zeza sata kontroler(da se laicki izrazim). Tako da bih zaobisao Lenovo samo na osnovu mog izuzetno loseg iskustva. Da ne govorim o wireless kartici (Intel N7260) koja je takodje ocaj. Hibridni hard koji je dosao sa laptopom je posle godinu i po dana dobio brdo losih sektora, itd,itd,itd...

Bottom line, zaobisao bih lenovo u sirokom krugu. Ali ako neko i od njih ima neki dobar model, da se pokazao kako iz iskustva tako i po recenzijama dobro, spreman sam i na takvu vrstu avanture :laugh:

Lenovo je postao smeće neviđeno, najviše reklamacija imam vezano za Lenovo notebookove a i desktop računare. Ovaj npr 320 predloženi, pa ta serija je škart samo takvi, tj. njihov blinkajući display...

Sent from my P10+ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije da necu, samo sam vam ispricao moje iskustvo, i brdo ljudi koje se zale na milion drugih vrsta kvarova na internetu. Sve sam to 'iskopao' pokusavajuci da resim moje probleme...samo kazem da bi ih izbegao. Ali ako ima neki best buy za te pare pa i ako je lenovo uzecu..

Nisam gadljiv na AMD, videh taj model, i meni deluje primamljivo za taj cenovni rang

Nazad
Vrh Dno