Šta je novo?

Laptop do 500e

marevuksa

Slavan
Učlanjen(a)
03.10.2007
Poena
301
Hocu da prodam dekstop racunar i kupim laptop, dosta mi je igara i nesnosnog zujanja kulera. Hocu mali tihi racunar.

Spreman sam da ulozim 500 evra, jel ima neko neki predlog?

Hvala unapred.

I da dodam. Za tih 500 evrica mogu da nadjem neki komp sa c2d i 1gb ram, eh sad koliko ce taj c2d da mi znaci u zivotu?

I jos nesto, sta cu da dobijem za 500 evrica za jedno pola godine ako sacekam?

Imaš Dell laptopa od oko 500e. Čekanjem možda dobiješ nešto mada neverujem da će biti išta spektakularno.

Mada ne kapiram kakva ti je laptop zamena protiv buke, možeš ti sasvim fino da središ desktop da se nečuje.

Ma hocu mali, lepi, laptop. Znam da mogu da sredim buku, ali izgubio sam zivce za desktop, zauzima mi radni sto, moram da skidam hard cesto, CRT me ubija u pojam. Hocu da legnem na krevet, stavim laptop na stomak, prebacim ruke iza glave i pustim film.

Ali mene najvise zanima koliko c2d znaci coveku u zivotu? Koliko to ubrzava, gde cu videti razliku. To me zanima. Kome to treba? Znaci li to za Vistu? Da li se isplati dugorocno?

Hocu da legnem na krevet, stavim laptop na stomak, prebacim ruke iza glave i pustim film.

Tako cesh samo da zaradish ukochen vrat posle pola sata. Josh ako lap stavish malo nize, eto josh jedne shtete. Koristim laptop svuda, ali definitivno je jedini pravi polozaj za stolom.

Inache, nisam neshto u toku al C2D za 500e sa porezom... skeptichan sam.

Tako cesh samo da zaradish ukochen vrat posle pola sata. Josh ako lap stavish malo nize, eto josh jedne shtete. Koristim laptop svuda, ali definitivno je jedini pravi polozaj za stolom.

Inache, nisam neshto u toku al C2D za 500e sa porezom... skeptichan sam.

Ma nema veze za ukocen vrat, stavicu ga na stolu pored kreveta i tako cu gledati. Nego to je manje bitno. Uskoro postajem student pa se selim za BG, trebace mi laptop da ne secam ovu gvozdjuriju.

I ja sam malo skeptican, bas ga upakovali jeftino. A sta drugi misle?

Poslednja izmena:
Koju su najvalitetniji laptopovi po vama od ovih:

MSI
ASUS
DELL
HP
TOSHIBA
FS

Ajde poredjajte po kvalitetu od prvog do sesto ili dodajte jos neki koji nisam naveo.

Hvala unapred

Pa onda uzmi Toshibu ili HP (koji je kod nas dosta precenjen), ja bih ti savetovao da uzmes neki c2d procesor a ostalo po potrebi (graficka, prikljucci, velicina hdd-a, ...). Mada ces tesko naci neki laptop sa c2d procesorom do 500 eur a pogotovo Toshibu ili HP. Sto se tice kvaliteta, postoji jos kvalitetnih brendova kao sto su IBM, Lenovo a i ACER je kvalitetan brend iako ga ti ne volis. Znas onu staru koliko para toliko muzike ...

Poslednja izmena:
Ima u metrou budjitsu c2d sa giga rama za 39.999 din. ali me mnogo brine sto ima sis-ov chipset, bez obzira sto ne igram igre, ali to mora da davi nevidjeno i da pravi problemcine sa drajverima ...
jel probao neko c2d+sis ?

Jos jedan glas za lenovo serija n200 je bas ok po meni a i dobijes dosta za taj kes plus imas citac otisaka prstiju sto je bar meni od skora fetish, dok se za sis cipset slazem sa antipatriot-om da je sumnjiv, mozda radi kako treba ali intel je intel, imaces lepo centrino tehnologiju za koju ne verujem da se dobija sa sis-om (neka me neko ispravi za ovo ako gresim).

Poslednja izmena:
ja sam u pakomu kupio za 39.990 hp530... coreduo (nije 2) - moja prva intel masina posle 10-tak godina... zadovoljan sam relativno... kad me ne bude mrzelo da ubodem jos rama, bice jos bolje...

Vrh Dno