Šta je novo?

Laptop do 50.000 din

Skipe95

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2013
Poena
170
Poslednja izmena:
viphou*e ima prodavnicu u zickoj,provereni su,mislim da je isti gazda (al*i) kao i ovima na w i e i da je garancija od njih ali me ne drzi za rec,bas odavno nisam kupovao nista tamo.naravno da treba da odete i pogledate licno laptop ali ja bi ga u svakom slucaju narucio sa neta jer tako imate 14 dana zakonski rok da ga vratite kao prosto neodgovarajuci i da dobijete pare nazad.ako ga licno kupite u prodavnici od toga nista,u slucaju nekog problema morao bi da se reklamira i onda vaze sasvim druga pravila.

U BCGroup moze da se produzi garancija na 5 godina za taj Lenovo , dole su uslovi.

Naravno naruci online da bi mogao da vratis u roku od 14 dana , ne ocekuj mnogo od tog fabrickog HDD-a najverovatnije je 5400 obrtaja klasican low budget nista specijalno bice ti sporiji boot i instalacija Windowsa zbog njega a ovako kad uje u Windows i kad se smiri u task manager ne bi trebalo da bude problema pri svakodnevom radu , tu je m.2 slobodan slot ako hoces kasnije neki m.2 ssd da ubacis.

Mislim da su za ovaj, ili jako slican lenovo na notebookcheck naveli da uzasno throtluje. Imaju i neki test u kom mnogo puta puste cinebench uzastopno, i jeftini lenovo sa 2500u ima nenormalan pad perfromansi cim se zagreje.

svaki portable ima problema sa 100 posto cpu usage-om,da ne pricam u toj cenovnoj klasi,a OP je naveo posao,ne vrtenje prajma i cinebench-a.od igara koje imaju toliki ili slican usage a da taj laptop donekle moze i da pokrene je gtaV,ako je to fokus onda naravno da treba gledati nesto drugo,ali nisam siguran da to moze novo,u domacoj maloprodaji za te pare.za one koji bas hoce da cede suvu drenovinu za te pare tu je uvek tecni metal. ;)

768p na 15,6" za posao je mucenje.

Pozeljno bi bilo da ima ssd i ok kameru

Ovo mi je promaklo , nazalost Lenovo IdeaPad 330-15 ima 0.3MPix , HP 15-db0016nm ima HD web cameru ali ja se ne bih tim opterecivao kupio bih zasebnu web cameru , Lenovo svakako daje bolji ekran za iste pare a HP veci HDD mozda malo bolja web camera ali losiji ekran.

Naravno, oni tome i sluze. A mi onda poredimo mane nasih favorita za kupovinu i biramo mane koje nam najmanje smetaju.
Naravno, zbog prekomernog broja modela u low i mid segmentu koji se prodaju po par meseci, da bi zatim bili zamenjeni novim modelom, nije lako naci test ostalih laptopova koje razmatramo...tako da moze covek da kupi i taj HP na slepo (jer mislim da testa nema), i da sa istim problemom zavrsi + sa nizom rezolucijom pride.

Nemam ja nikakav interes da odgovaram od kupovine, cak bih i voleo da ga neko kupi i ovde potvrdi ili demantuje ono sto je notebookcheck napisao. Ovo sam preneo samo zato sto sam ovaj model razmatrao za preporuku komsijama, pa naleteo na test.

Vrh Dno