Šta je novo?

Laptop do 45k

intitle

Cenjen
Učlanjen(a)
04.08.2010
Poena
154
Pozdrav svima,
Treba mi preporuka za neki laptop do gore navedene cene. Koristiću ga za rad u Altium Designer-u, Solidworks-u, a ne bi bilo loše i kada bih mogao da odigram koju partiju LoL-a na njemu. Bitno mi je i da ima ekran od 17". Eventualno može da bude do 2000 din skuplji ukoliko će to značajno da utiče na performanse.

Poslednja izmena:
solidworks sys req
Altium Designer sys req
LoL sys req
preporuceno:

Intel® Core™ i5 processor or equivalent
8 GByte RAM
NVIDIA® GeForce® GT 640 series or AMD® Radeon® HD 7770, 1024MB (or more) graphics card or better, supporting DirectX 9.0c and Shader model 3 (or later)

minimum:

Intel® Core™ i3 processor or equivalent
4 GByte RAM
Intel integrated graphics HD4000 or equivalent, supporting DirectX 9.0c and Shader model 3

"...The need for a high-performance graphics card is directly related to the amount of use of the 3D PCB capabilities..."

Koliko ja vidim, nebi bilo loše da imaš barem 65 K na raspolaganju, jer ovlaš pretragom nema ništa sa 17" i dedicated GPU ispod toga. Ako si spreman na to da imaš samo integrušu, onda i može. Ali opet, sve Celerončići... valjao bi ti bar neki i3 za software koji hoćeš da koristiš.

Nadam se da sam ti barem malo pomogao.

Da ne otvaram novu temu....

Budzet slican, 44k. Zahtevi: bar 4GB ram i i diskretna grafa, kao i da mora da se uzme u tehnomaniji. Ne mora 17 inca. Ima li sta da valja?
Hvala :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno