Ja sam ti preporucio one koji su dosta isplativiji...
Hvala ti na predlozima, ali ipak je preskupo, trebao sam bolje da se izrazim.
Kad sam rekao "moze i preko 500 evra ako je bas isplativie", mislio sam moze da predje malo preko 500 evra, tipa do 550 ali to je kraj zaista.
Kao sto rekoh moja greska nisam se lepo izrazio. Hvala ti na predlozima.
Ovaj jeste dobar zaista, ali sada je gotovo. Ne zbog blue ray, licno mi uopste ne treba, ali generalno kofiguracija je sasvim pristojna i povoljna. Mozda bi cak i to bio prvi izbor, ali sada je gotovo, vec sam izabrao svoj laptopcic i ne zalim
ili ovaj zbog velicine ekrana
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3832-asus-k70ab-ty079d
a najbolji bi bio mix 17.3" + blu ray za 450 e
Juce dok sam gledao laptopove u radnji, JAKO malo je falilo da uzmem 17" i dam 65 000 (iako nisam hteo ni 500 evra da predjem), ali predomislio sam se, i sva sreca sto jesam. Jer zaista je preveliko. Ovo ipak treba da bude prenosivo, i pogotovo sad kuci dok drzim 15,6" laptop u krilu, vidim da je to taman velicina, jer dok stoje izlozeni u radnji, deluju manje nekako. 17" je ipak preveliko. Imam ja kuci 22" monitor za zaebanciju. Ovo treba da bude neka prenosiva (izmedju ostalog) varijanta.
jesi vidoe one modele sto sma ti predlozio? od ta dva nema boljih a da su jeftiniji,po meni su oba best buy..eventualno da nadjes neki od skupljih na kaciji
Jesam!
I cak sam odlucio da uzmem upravo po tvojoj preporuci
ASUS K50AB-SX101D, i otisao lepo u pcpractic u cvijicevoj po taj laptop, medjutim onda sam izvalio da nema HDMI, a sobzirom da sam rekao da mi je jako bitno da gledam filmove preko plazma tv-a. Znam da moze i preko VGA izlaza analognog, ali ipak HDMI je bolji naravno, + u jednom kablu i zvuk i slika.
Zatim kad sam dosao tamo i to primetio, zaboravio sam potpuno koji je drugi model bio koji si preporucio (sad vidim da taj drugi ima HDMI), i onda sam sam izabrao jedan drugi (odnosno treci

), i mislim da sam uzeo savrsen.
LENOVO G550 http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3730-ibmlenovo-g550-t6600
Jak procesor, 3gb DDR3 ram memorije (vise za gledanje filmova i surf zaista nije potrebno), zasebna nvidiina graficka karta sa 512mb, HDMI, 15,6" monitor...
Laptop sam vec namestio, instalirao windows 7, namestio wireless, surfovao netom (nisam bio ni svestan koliko je do jaja kada imas internet bez kablova, bez zezanja, po celom stanu gde god hoces sednes i surfujes, extra!), gledao film na plazma tv-u.... laptop fantasticno funkcionise. Sve je bukvalno "plug and play", bez zezancija, ocas posla. HD filmove 1080p pusta nema ni S od seckanja...
Eto to bi bilo to. Prezadovoljan sam sta sam izabrao, hvala svima jos jednom na predlozima.
samo uz windows idu sa tom cenom,eventualno ako je naznacena posebna cena za os,onda imas pravo da kupis smao laptop bez os-a,ali ako je cena povoljna sa sve osom,ne vidim zasto ne bi uzeo,plus si legalno bezbedjen.
Inace, uzeo sam bez OS-a. Ja kapiram da ako OS ide uz laptop, sigurno mu je barem malo skuplja cena, a iskerno zaista mi nije potrebno, jer vec imam narodni windows 7 koji odlicno radi (na glavnom kompu ga vec koristim 2 meseca).