Šta je novo?

Laptop do 45.000 za igrice?

Raksa

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
619
Pozeljno Intel procesor ali da ima bar neku solidnu GC da bi se mogle pokrenuti bar poneke igrice a sluzice i kao office laptop!? Znam da "puno" trazim ali ajde da pronadjemo nesto sto ce zadovoljiti i stariju i mladju osobu :wave:

Uvek dajem isti iskren savet ljudima koji ćele laptop za igre:

Zaboravi na to!

Pre dve i po godine sam kupio laptop iz potpisa i dao za njega 1200 evreja da bih mogao malo i da se igram na njemu. Sada sam kupio desktop za 800 evra koji je majka za igrice i koji ću moći do mile volje kasnije da apdejtujem i da ostane aktuelan za igre još jako, jako dugo. U slučaju otkaza neke komponente na desktop računaru dovoljno je samo da je jeftino zameniš, dok ozbiljnije kvarova na laptopu ne vredi uopšte popravljati.

Dakle kupi ti za iste pare jedan dobar desktop da se igraš i jedan jeftini laptop da ga nosaš. Obavezno dokupi produžetak proizvođačke garancije za njega i gledaj da ga prodaš nakon što garancija istekne. I meni su isto pričali, ali ih ja nisam slušao.

@morbius

Ako si imao negativno iskustvo (kao i još neki zbog nVidia grafičke karte, a i zbog drugih problema) sa laptopom ne znači da je to neki meritum ;). Čovek je otkucao da bi se mogle pokrenuti bar poneke igrice, a sa Mobility Radeon HD 4570 se može sasvim solidno igrati.

A i pogledaj kakav desktop ima Raksa u potpisu :).

Grafička karta za notebook računare iz srednje klase podiže cenu laptopa za oko 200 evra, a opet se neće nešto naigrati s njom, niti će mu igranje prijati zgrbljenom nad malim ekranom laptopa. Kažem još jednom, nije laptop za igranje, osim ako se pod tim ne podrazumeva Bejewled, Zuma ili Braid. Mobility Radeon HD 4570 laptopi bar nisu nešto skupi, ali po meni imaju smisla jedino ako čovek ima prijatelje koji stalno prave Counter Strike LAN žurke.

Zašto čovek kupuje laptop, to je njemu poznato. Da ne ulazimo...

Kad sam se ja naigrao na mom laptopu sa 2x slabijom grafičkom kartom (istina nešto stariji naslovi i noviji koji ne traže zversku grafiku, bitno da DMC 4 ide glatko :d), onda može i na toj :).

Iskreno laptop nije za mene kao prvo a kao drugo, iskreno, nisam imao iskustva sa laptopovima! Potreban je čoveku koji je svešteno lice a ima decu i biće za potrebe igranja na njemu kao i za office/net + filmovi i muzika... Obratio sam se Vama na forumu tj. svima koji imaju mnogo više iskustva sa laptopovima a nisam mogao da odbijem našeg sveštenika :)

Reci popu da bolje kupi jedan desktop da mu se deca kršteno igraju, a ne da im daje svoj laptop koji mu treba za posao da ga oni očas posla napune virusima.

Nazad
Vrh Dno