Šta je novo?

Laptop do 350 e za devojku WinWin

DonMarkon

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2008
Poena
395
Potreban savet za neki bestbuy u winwin radnji . Sa obzirom na sumu ne moze puno da se bira , ali sta se izdvaja iz ponude u pomenutoj radnji .

Zaneo sam se sa kursom :) suma do nekih 35-36 hiljada RSD

Hvala

Poslednja izmena od urednika:
Zaneo sam se sa kursom :)

:d
Prema svecu i tropar, iako nisi precizirao, s obzirom na to da je laptop za zensko, ja bih uzeo ovu Toshibu. Stedljiv procesor, 6-celijska baterija, dovoljno memorije, mali i prilicno lak, dovoljno veliki hard...

Ali ako joj treba za neki ozbiljniji rad, onda je ovaj Asus dosta jaci i bolji. Ima i kakvu-takvu grafiku, za razliku od Tosibine integrisane.

Ali kontam da je za zensko dovoljan i netbook, trebalo bi da dobije i Tosibinu "no matter what" garanciju.

Poslednja izmena:
E ***, ko ce jos pratiti i lager. Darko, probio si coveku budzet, dodjes mu 2 crvene :D Ali moram se sloziti sa izborom.

Edit: Uzima na rate? Onda nema sta tu da se cenjkamo oko par hiljada, razlika izgleda manja kad se usitni. A tvoje je da je ubedis da ne kupi netbook za 300 evra, ako vec moze pristojan notebook za 350.

Poslednja izmena:
Taj sam preporučio zato što je crven(napisao je da mu treba za devojku) gledam winwin i ne vidim baš neki izbor uglavnom za 36k ne daju jače od B815 i integruše HD 2000! Deru sa cenama(mislim na MP cene)

Nemaju ništa na lageru ;)

Neka 2GB rama kasnije neka joj doda još 2GB to je najmanji problem , šta će joj više od 320GB hard disk evo to proveri cene na winwin laptopovi od 20.000,00 - 40.000,00 din. (71) ima http://www.winwin.rs/laptop-i-tablet/laptop.html?p=1&price=2,20000

Vrh Dno