Šta je novo?

laptop do 300e?

• Začetnik teme ja bre
  • Datum pokretanja
J

ja bre

Guest
Ljudi, da li ima negde da se kupi koliko toliko normalan laptop za 3 glave? Hvala.... :smoke:

Za*ebi buvljake,pijace i slicno, da kupujes traktorske gume OK,ovako ipak probaj neku urbaniju varijantu(a i zar ti ne bi bilo muka od samog sebe da te osisa za 300 evra neki prodavac hardvera sa buvljaka?).

U halooglasima imas gomilu polovnih laptopova,a ako neces da dajes pare, ovde mozes da nadjes oglase iz proslog broja.

http://www.halooglasi.co.yu/

P.S. Ako primas sugestije,nemoj da kupujes polovan,nego ili se stekuj za jos toliko pa uzmi nov ili ako imas varijantu na kredit.

Videh sledeci oglas na pc berzi
Preduzece za razvoj i projektovanje
racunarskih sistema i web aplikacija
Website : www.infinitycom.co.yu
E-mail : [email protected]
HP Pavilion ze4948ea
CPU Intel Pentium III 600MHz
RAM 320MB SDRAM
HDD 12GB
DRIVE CD ROM
DISPLAY 12,1" TFT
VGA ATI RAGE LT PRO
MODEM 56k
LAN 10/100
PORT USB, VGA out, TV out, RS232
CENA 360 € GARANCIJA 3 MESECA
Svi novi racunari su u originalnim kutijama sa pratecom opremom.
Sta mislite o ovome?
Pozdrav

Poslednja izmena:
Rip Kirbi je napisao(la):
Videh sledeci oglas na pc berzi
Preduzece za razvoj i projektovanje
racunarskih sistema i web aplikacija
Website : www.infinitycom.co.yu
E-mail : [email protected]
HP Pavilion ze4948ea
CPU Intel Pentium III 600MHz
RAM 320MB SDRAM
HDD 12GB
DRIVE CD ROM
DISPLAY 12,1" TFT
VGA ATI RAGE LT PRO
MODEM 56k
LAN 10/100
PORT USB, VGA out, TV out, RS232
CENA 360 € GARANCIJA 3 MESECA
Svi novi racunari su u originalnim kutijama sa pratecom opremom.
Sta mislite o ovome?
Pozdrav

Kako bre novi? Jel to mozda fabricki reparirano?

Verovatno prodaju nesto sto je stojalo mnogo (inostranstvo)
ili su reparirani (oprani i ocisceni).
Da su laptopovi bas novi morali bi da daju garanciju 1-3 godine

Pozdrav

mitnick je napisao(la):
Neko skuplja 50 postova...
hm nisam bio na benchmarku nekoliko godina i nista se nije promenilo :)
I dalje prepametnih omladinaca, svako ima zelju da nesto kaze ma koliko glupo to zvucalo, svako ima zelju da se napravi pametan.
Od 400 postova vidis jednu korisnu stvar, a prakticno svaki post u skoro svakoj kategoriji se ponavlja ili je jako slican.
Primecujem da oni koji i imaju sta da kazu cute jer su se smorili :)

Elem momak ukoliko nisi razumeo moju recenicu gore, hteo sam da kazem, citirajuci onu bolidnu recenicu za neki 'cudotvorni' prasak na TVu da ovaj oglas sto je rip kirbi postavio je totalna navlakusa da ne kazem glupost.
Prvo, ovo je zemlja Srbija i svako ce da sve obeca samo da uzme pare. Ko je (pre)ziveo novogodisnju ludnicu oko racunara zna koliko covek moze biti jadan kad su pare u pitanju... nagledao sam se svega i svacega ne samo tada vec evo 8 god koliko sam u hardveru.
Prvo oglas je dat na PC Berzi gde mozes naci i oglas da prodaje neko malokoristenog zelenog potkovanog slona. Unapred izvinjenje svima o kome sam se ogresio u prosloj recenici, ali mislim da je njih jako malo. Tu PC Berzu kad pogledas pomislio bi da zivimo u Honkongu cega sve tu ima, ali PCB je totalno druga prica.
Evo dovoljno je mucnuti glavom i reci kako moze da postoji NOV P2 P3.
Sta stoji iza toga necu da ni nagadjam, ali otprilike vec znam shemu 3-4 kombinacije i price koje stoje iza toga... ista prica, novi ljudi. Ko oce iskustvo nek proveri ;)
A za 50 postova... jos malo pa 50, jel ima neka nagrada?
Mada na starom nicku (zaboravljenom ukoliko nije ugasen due to bajatost :) ) imam verovatno vise nego ukupno pola ljudi na ovoj strani ;)

Poslednja izmena:
Ista "firma" prodaje i hp nx 6110 (Centrino, Dothan 1.6) za 860 evra, a kako sam se "zagrejao" za tu ponudu hteo sam da cujem i vase misljene o njima (infinitycom). Hvala na odgovorima.
Pozdrav

Poslednja izmena:
6110 sa Dothanom na 1.6? Nesto mi to mnogo jeftino, pogotovo sto je najjaci Celeron M 1.4 GHz 770 evra + PDV, a to prevazilazi tih 860 evra.

Nemam pojma za vas, ali meni prosto malo chudno da podrshka firme radi 24h dnevno, a firma ima samo broj mobilnog...:)

Btw, ta ponuda sa Dothanom za tu cifru je smeshna...Nece to bash da bidne tako...

Poslednja izmena:
To je i meni bilo neobicno. Evo i cenovnika koji sam dobio na meil. Hvala na savetima, sada sam i ja sumnjicav, izgleda da nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.
Pozdrav

Prilozi

• 15-07-05 VP_Infinity_Notebook.pdf
    132.6 KB · Pregleda: 109
Poslednja izmena:
Rip Kirbi je napisao(la):
Ista "firma" prodaje i hp nx 6110 (Centrino, Dothan 1.6) za 860 evra, a kako sam se "zagrejao" za tu ponudu hteo sam da cujem i vase misljene o njima (infinitycom). Hvala na odgovorima.
Pozdrav

ja sam bas isao na njihov sajt al' ni traga onom laptopu od 360e ? :trust:

a c a je napisao(la):
Buvlja pijaca Bubanj potok, subota, svega i svacega, od 486 do P3.
Ali ako se ne razumes (kao na primer ja), zaobidji.

Koje su cene tih nekih jeftinih ? :) Treba mi jedan koji ce mi sluziti iskljuchivo kao backup fotki sa digitalca kada sam negde napolju, a da me koshta manje nego neka velika memorijska, odnosno da se isplati ;) Radio bi mi posao i neki 8 ili 10GB hard...

Nazad
Vrh Dno