Šta je novo?

Laptop do 2.5kg i 60k

Učlanjen(a)
26.08.2009
Poena
150
Tražim nešto PRENOSIVO. Dakle dijagonala je ok od 13 pa do 15.6 inča, a sve ukoliko je dovoljno lagan.

Viđao sam ranije odlične Acer Timeline neke modele, ali ih sad nema ili su skupi (ima u Gigatronu u TC Ušće za 72k).

Ostalo, poželjno je da bude intel, proizvođači koji su mi interesantni su:
Lenovo, Acer, Dell, HP. U ostalo baš i nemam poverenja u poslednje vreme. Barem 2GB RAM-a i da se ne greje kao mali zmaj. Poželjan je mat ekran.

Vidim da sad ljudi hvale Asus na sav glas, a ja sam ranije imao užasno loša iskustva sa tim laptopovima. Grejali su se kao blesavi!

Ovo što tražim je prilično specifično, pa ako neko zna nešto što liči bio bih zahvalan...

Ovaj Asus deluje vrlo interesantno, ali kao što rekoh, vrlo sam skeptičan prema Asusu. Ipak, u poslednje vreme slušam da ga hvale. Ima li neko malo više informacija o tome? Prodavac u WinWin-u mi je nahvalio Asus a napljuvao Toshiba i Dell. Iako je trgovac, hvalio je robu koju nije imao u radnji. Ima li tu istine? Ili je Asus i dalje po kvalitetu skrnav kao MSI?

Ова UL серија је малтене без конкуренције ако ти је потребан лаган, хладан, релативно брз лаптоп са добром израдом и врхунским трајањем батерије. Погледај пар тестова па ћеш видети да ли је то за тебе, а са грејањем нећеш сигурно имати проблема јер се људи жале да су им алуминијумске површине овог Асуса у почетку непријатно хладне на додир :)

Nazad
Vrh Dno