nidzakv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.06.2012
- Poena
- 475
Moja oprema
- Laptop
- Legion 5 pro
- Mobilni telefon
- S21 Ultra
- Steam
- esknikola
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Vec duze vreme planiram i odlazem kupovinu novog desktop racunara zbog malog deteta, tako da sam resio da ipak idem na mobilnu varijantu. Posto nisam bas upucen, gledao sam ove gaming varijante, svi lepo izgledaju i sigurno zavrsavaju posao sto bi rekli. E sad, temu sam otvorio jer me interesuju dve stvari:
Buka
Kvaliter izrade
Preferiram 17.3" i ako ce povremeno biti nakacen na Omen X 27. Naravno, moze i 15.6".
Modeli koje sam gledao
Lenovo Legion
Acer Nitro
Asus Rog Strix
Razer blade
Dell (ne secam se oznake, gaming varijanta)
Ima ih jos naravno, zato i pitam. Dakle interesuje me sto tisi i sto kvalitetniji uredaj.
Takodje koja je razlika izmedju max-Q i obicne karte?
Znam da sve ovo zavisi od onoga sto je unutra, ali ako postoji nesto bitno da laptop bude tih, ispostovao bih.
1500e je max koji bih dao, ne dolaze u obzir samo novi, vec i polovni, a imam i neke kombinacije iz skandinavije, za polovno naravno.
Hvala unapred.
Buka
Kvaliter izrade
Preferiram 17.3" i ako ce povremeno biti nakacen na Omen X 27. Naravno, moze i 15.6".
Modeli koje sam gledao
Lenovo Legion
Acer Nitro
Asus Rog Strix
Razer blade
Dell (ne secam se oznake, gaming varijanta)
Ima ih jos naravno, zato i pitam. Dakle interesuje me sto tisi i sto kvalitetniji uredaj.
Takodje koja je razlika izmedju max-Q i obicne karte?
Znam da sve ovo zavisi od onoga sto je unutra, ali ako postoji nesto bitno da laptop bude tih, ispostovao bih.
1500e je max koji bih dao, ne dolaze u obzir samo novi, vec i polovni, a imam i neke kombinacije iz skandinavije, za polovno naravno.
Hvala unapred.