Šta je novo?

Laptop do 1200$?

Zekiyu

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Moze savet za laptop do gore navedenog iznosa. Bice kupljen u USA. Bitno da ima HDMI, min 4gb Rama, BlueRay, 17" ekran, usb 3.0.... Jaka grafika nije neophodna...
Poz

Predlog bez premca verovatno, koji ja isto ocekujem ovih dana: Sony VAIO F, iskljucivo Custom order direktno od Sony-a.
Pogledaj konkretne trenutne cene, 2.2GHz, 4GB RAM-a izadje 999$ (pocetni konfig). Ja sam za $1250 valjda konfigurisao 2.4GHz i jacu bateriju (bio je neki dodatni popust valjda, sada je mozda nesto vise).
Mislim da za taj novac neces moci ni ASUS/Acer/Toshiba laptop slicnih performansi da nadjes, a nikako slicnog kvaliteta monitora (citaj: Apple je barem $1800 i to slabija konfiguracija).

Sve sto si naveo ima, pa i pride. Jedino je problem ako to mora odredjenog dana da se dostavi, CTO modeli nisu odmah dostupni (ceka se oko 7-10 dana u USA). Ali imas na Amazonu onda ready-made nesto skuplje, a opet jeftinije od konkurecije.

Ne znam zasto je Sony i u USA i u EU najjeftiniji (>15" i sa solidnim monitorom), ali eto.. jeste :)

Nazad
Vrh Dno