Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Moze savet za laptop do gore navedenog iznosa. Bice kupljen u USA. Bitno da ima HDMI, min 4gb Rama, BlueRay, 17" ekran, usb 3.0.... Jaka grafika nije neophodna...
Poz
Predlog bez premca verovatno, koji ja isto ocekujem ovih dana: Sony VAIO F, iskljucivo Custom order direktno od Sony-a.
Pogledaj konkretne trenutne cene, 2.2GHz, 4GB RAM-a izadje 999$ (pocetni konfig). Ja sam za $1250 valjda konfigurisao 2.4GHz i jacu bateriju (bio je neki dodatni popust valjda, sada je mozda nesto vise).
Mislim da za taj novac neces moci ni ASUS/Acer/Toshiba laptop slicnih performansi da nadjes, a nikako slicnog kvaliteta monitora (citaj: Apple je barem $1800 i to slabija konfiguracija).
Sve sto si naveo ima, pa i pride. Jedino je problem ako to mora odredjenog dana da se dostavi, CTO modeli nisu odmah dostupni (ceka se oko 7-10 dana u USA). Ali imas na Amazonu onda ready-made nesto skuplje, a opet jeftinije od konkurecije.
Ne znam zasto je Sony i u USA i u EU najjeftiniji (>15" i sa solidnim monitorom), ali eto.. jeste