globus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.11.2003
- Poena
- 609
Znam da ima dosta threadova o laptopovima, ali nisam nasao odgovarajuci odgovor.
Treba mi savet za kupovinu laptopa do 1000e.
Znam da je tesko naci za te pare laptop sa centrino tehnologijom, dakle koji laptop do 1000e, ako ne moze centrino onda koji?
Nasao sam neki Asus:
Asus M6700N Cen1.4 (Intel Pentium-M 1,4 GHz, 256 MB DDR, DVD/CD-RW, 40 GB HD, 15,4" WXGA, LAN, 56 K, SD/MMC/MStick card reader, torba)
ali ne znam kakvi su Asusovi laptopovi, da li se isplati uzimati to?
Racunar ce biti koriscen iskljucivo za office rad, znaci grafika uopste nije bitna, brzina tek sekundarna, pozeljno je da se sto manje greje i kvari naravno
Kakvi su laptopovi sa AMD - M procesorima, jel se greju preterano.
Dajte neki savet, znaci sta vi mislite da je best buy za ove pare.
Hvala najlepse
PS.
Da napomenem da ja treba da dam savet u vezi laptopa za jednu devojku koja mi se mnogo svidja
Ako mi date pravi savet, ko zna, mozda mi se posreci :eyebrows:
Treba mi savet za kupovinu laptopa do 1000e.
Znam da je tesko naci za te pare laptop sa centrino tehnologijom, dakle koji laptop do 1000e, ako ne moze centrino onda koji?
Nasao sam neki Asus:
Asus M6700N Cen1.4 (Intel Pentium-M 1,4 GHz, 256 MB DDR, DVD/CD-RW, 40 GB HD, 15,4" WXGA, LAN, 56 K, SD/MMC/MStick card reader, torba)
ali ne znam kakvi su Asusovi laptopovi, da li se isplati uzimati to?
Racunar ce biti koriscen iskljucivo za office rad, znaci grafika uopste nije bitna, brzina tek sekundarna, pozeljno je da se sto manje greje i kvari naravno
Kakvi su laptopovi sa AMD - M procesorima, jel se greju preterano.
Dajte neki savet, znaci sta vi mislite da je best buy za ove pare.
Hvala najlepse
PS.
Da napomenem da ja treba da dam savet u vezi laptopa za jednu devojku koja mi se mnogo svidja